![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Měl jsem Dell desktopu v minulosti, ale nikdy jsem použít k hovoru je Dell, protože už jsem měl provést řadu úprav. Tentokrát jsem se rozhodl dát mu novou desku a nové procesory pro rychlost až to trochu. Moje stavět; - Asus P5K. - Q6600. - Nvidia 8600GTS. - 4GB RAM (4x1GB - Kingston). - HDD WD (160gigabajt @ 7200rpm). - Antec TruePower (450W). - Fanoušek, CD-ROM, atd.. Myslel jsem, že jsem úspěšně smontovaného všechno, ale asi ne, protože pokaždé, když se snažím, aby se na mém počítači (w / a sponku, protože jsem žádný případ zatím), můj pobyt černé obrazovky. Mám připojen 24-pin a 4-pinový napájecí na mé desce, jsem připojen 4-pin moc mé grafické karty, myslím, že jsem udělal všechno. Můj disk se zapne, mohu otevřít moje CD, a my také otáček ventilátoru CPU ... ale moje obrazovka zůstává černá. Jsem se snažil použít jinou grafickou kartu, stejný výsledek. Mohl by mi někdo pomoci řešení tohoto problému, řekni mi, co by mohlo být špatně? |
|
| |||
| |||
| Myslíte si to ani dostat BIOS obrazovku? Nebo je to potom dostanete prázdnou obrazovkou cos OS je neplatná?
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Nemám ještě dostat BIOS obrazovce, jsem si vůbec nic. Když jsem se zase na mém monitoru, stačí se říká "No input". |
|
| |||
| |||
| Máte XP 32bit? 4GB RAM je více, než se bude zpracovávat. Také zkontrolujte eegit: máte připojený monitor do palubní grafika omylem? Je ventilátor běžící na grafické kartě? Jakékoliv pípnutí při startu?
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Vezměte GB a zkontrolovat znovu. |
|
| |||
| |||
| Ohhh Jejda. Po brány Bližší pohled na paměti (šlo vzít 1 vystrčit) Všiml jsem si, je to jen 553Mhz ... zatímco základní deska pouze 800 a více. Darnnn, sorryy pro mé noobishness kluci lolll. |
|
| |||
| |||
| No tak či onak jsme se dostali až na dno je! My všichni dělat hloupé věci někdy! Vypadá to, že jste se 4GB paměti na prodej!
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Byl jsem chtěl říct, že bude i ram přemýšlel tohoto problému, když jsem se setkal také
| |||
| |||
| Shittt této naštve. Právě jsem koupil mé paměti, jako je 2 měsíce před .. arg. Prodejci mohou ještě vzít zpátky, teehee. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Černá obrazovka na boot-up | weg | Operační systémy Windows | 1 | 28.října 2009 11:56 |
| Obrazovka Goes Black | katiecoos | Notebooky, Mobily a PDA | 5 | 15 června 2008 07:49 |
| Černá obrazovka startu | MightyKing | Obecné Software Chat | 2 | 18. května 2008 13:56 |
| Černá obrazovka po naložení | Zen2007 | Operační systémy Windows | 8 | 22. duben 2008 16:57 |
| Gateway - černá obrazovka. | mandymariee | Graphics Cards & Monitory | 2 | 26. Září 2007 17:46 |
| Thread Nástroje | |
| |