![]() |
|
| |||
| |||
| Είχα ένα Dell desktop και στο παρελθόν, αλλά ποτέ δεν χρησιμοποιήθηκε για να καλέσετε ένα Dell πια από τότε που είχαν γίνει πολλές αλλαγές. Αυτή τη φορά, αποφάσισα να της δώσει μια νέα μητρική πλακέτα και ένα νέο επεξεργαστή για να επιταχυνθούν τα πράγματα λίγο. Μου οικοδομήσουμε? - Asus P5K. - Q6600. - Nvidia 8600GTS. - 4GB RAM (4x1GB - Kingston). - WD HDD (160GB @ 7200rpm). - Antec TruePower (450W). - Ανεμιστήρα, CD-ROM, κ.λπ.. Νόμιζα ότι είχα επιτυχία συναρμολογημένου πάντα, αλλά προφανώς δεν αφού κάθε φορά που προσπαθώ να ενεργοποιήσετε τον υπολογιστή μου (w / a συνδετήρα δεδομένου ότι δεν έχω καμία περίπτωση ακόμα), μου οθόνες διαμονή μαύρο. Έχω συνδέσει το 24-pin και το 4-pin ισχύ στην μητρική μου, έχω συνδέσει το 4-pin εξουσία να μου κάρτα γραφικών, νομίζω ότι το έκανα όλα. Μου κάνει σκληρό δίσκο για τη σειρά του, θα μπορούσε να ανοίξει μου cd οδήγησης και μου CPU ανεμιστήρα επίσης στροφές ... αλλά μου οθόνη παραμένει μαύρη. Εγώ προσπάθησα να χρησιμοποιήσετε μια διαφορετική κάρτα γραφικών, ίδιο αποτέλεσμα. Θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει αντιμετωπίσετε αυτό το πρόβλημα, να μου πει τι μπορεί να συμβαίνει; |
|
| |||
| |||
| Μήπως δεν έχουν την οθόνη του BIOS; Ή μήπως είναι στη συνέχεια θα έχετε μια κενή οθόνη συν το λειτουργικό σύστημα είναι ανίσχυρο;
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| |||
| |||
| Δεν ακόμη έχουν την οθόνη του BIOS, δεν έχω καθόλου. Όταν ενεργοποιήσετε την οθόνη μου λέει ότι όλα είναι "Δεν εισροών". |
|
| |||
| |||
| Έχετε XP 32bit; 4GB μνήμης RAM είναι περισσότερα από αυτά που θα αντιμετωπίσουν. Επίσης ελέγξτε eegit: έχετε συνδέσει την οθόνη σε εποχούμενο γραφικών από λάθος; Είναι η λειτουργία του ανεμιστήρα με την κάρτα γραφικών; Κάθε μπιπ κατά την εκκίνηση;
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| |||
| |||
| Πάρτε ένα GB και ελέγξτε και πάλι. |
|
| |||
| |||
| Ohhh oops. Αφού λάβει μια πιο προσεκτική ματιά στη μνήμη (θα λάβουν 1 εξέχω) παρατήρησα είναι μόνο 553Mhz ... ενώ η μητρική παίρνει μόνο 800 και άνω. Darnnn, sorryy μου για noobishness παιδιά lolll. |
|
| |||
| |||
| Λοιπόν ένα ή τον άλλο τρόπο φτάσαμε στο τέλος του! Όλοι μας κάνουμε ηλίθια πράγματα μερικές φορές! Φαίνεται πως έχει 4GB μνήμης προς πώληση!
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα έλεγα ότι θα πρέπει να ζευγαρώσει i pondered αυτό το πρόβλημα όταν ήρθα σε όλη επίσης
| |||
| |||
| Shittt αυτό είναι χάλια. Απλά αγόρασε τη μνήμη μου όπως και 2 μήνες .. ARG. Οι πωλητές μπορεί να εξακολουθούν να το πάρω πίσω, teehee. |