![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Imala sam Dell desktop u prošlosti, ali ja nikada ne koristi za poziv ga je više od Dell sam napravio brojne preinake. Ovaj put sam odlučila da joj da novu matičnu ploču i novi CPU na brzinu stvari malo. Moj grade; - Asus P5K. - Q6600. - Nvidia 8600GTS. - 4GB ram (4x1GB - Kingston). - WD HDD (160GB @ 7200rpm). - Antec TruePower (450W). - Ventilator, CD, itd.. Mislio sam da sam uspješno skupio sve, ali ne od naizgled svaki put kad pokušam skrenuti na moj računalo (w / a spajalica jer nemam case jos), moja zaslone ostati crna. Ja sam spojen na 24-pinski i 4-pin power na mojoj matičnoj ploči, Imam spojen na 4-pin moć da moja grafička kartica, mislim da sam učinio sve. My hard disk ne uključite, mogu otvoriti moj CD i moje CPU fan također skreće ... ali moj ekran ostaje crn. Pokušao sam da koriste različite grafičke kartice, isti rezultat. Mogao bilo tko pomoć mene otklonili ovaj problem, recite mi što bi moglo biti pogrešno? |
|
| |||
| |||
| Zar ne čak i dobiti BIOS ekranu? Ili ga je nakon toga dobivate blank screen cos OS nije ispravan?
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| |||
| |||
| JA dont 'ravan dobiti BIOS ekranu, JA dobiti ništa. Kad sam skrenuti na mom monitoru je sve to kaže: "Ne input". |
|
| |||
| |||
| Imate li XP 32bit? 4GB RAM-a je više nego što će obraditi. Također provjerite eegit: si priključen monitor na onboard grafika greškom? Je li ventilator prikazivati Vaše grafičke kartice? Svejedno beeps pri pokretanju?
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| |||
| |||
| Uzmi GB i provjerite ponovno. |
|
| |||
| |||
| Ohhh OOPS. Nakon što je snimili bliži pogled na memoriju (bio je idući u uzeti 1 štrčati) primijetio sam da je samo 553Mhz ... dok je matična ploča potrebno samo 800 i više godina. Darnnn, sorryy za moj noobishness dečki lolll. |
|
| |||
| |||
| Pa jedan ili drugi način smo do dna to! Mi radimo sve glupe stvari ponekad! Izgleda imate 4GB memorije za prodaju!
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sam bio idući u reći da će biti ovan i pondered ovaj problem našto JA je došao preko također
| |||
| |||
| Shittt ovo sranje. Upravo sam kupio moju memoriju poput 2 months ago .. ARG. The dobavljači mogli dalje odnesite ga natrag, teehee. |