![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Volt egy Dell asztali a múltban, de soha nem használják fel, hogy a Dell már amióta számos módosításokat. Ez alkalommal úgy döntöttem, hogy ez egy új alaplap és egy új CPU hogy gyorsítsák fel a dolgokat egy kicsit. Saját építeni; - Asus P5K. - Q6600. - Nvidia 8600GTS. - 4GB RAM (4x1GB - Kingston). - WD HDD (160GB @ 7200rpm). - Antec TruePower (450W). - Ventilátor, cd-meghajtó, stb. Azt hittem sikeresen összeszerelt mindent, de nyilvánvalóan nem, mert minden alkalommal megpróbálok bekapcsolja a számítógépet (w / a gemkapocs, mert én nem még), a képernyőn maradni fekete. Én is csatlakozik a 24-pin és 4-tűs hatalom my alaplap, van csatlakoztatva a 4-tűs, hogy én grafikus kártya, azt hiszem, nem az egészet. Saját merevlemezt nem kapcsol be, nem lehet megnyitni az én cd-meghajtó, és a CPU ventillátor is fordul ... de a képernyő fekete marad. Megpróbáltam egy másik grafikus kártya, ugyanazt az eredményt. Could anyone help me hibaelhárításáról ezt a problémát, mondd, mi baj? |
|
| |||
| |||
| Hát nem is kap a BIOS képernyőn? Vagy ez csak később lesz egy üres képernyőt, mert az operációs rendszer nem érvényes?
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| |||
| |||
| Én még csak nem is kap a BIOS-képernyő, én semmit. Amikor pedig az én monitor minden azt mondja hogy "No input". |
|
| |||
| |||
| Van XP 32bit? 4GB RAM-nál több fog kezelni. Szintén eegit ellenőrizzék: van csatlakoztatva a monitor a fedélzeten a grafikát a hiba? Ez a ventilátor működik a grafikus kártya? Minden sípol induláskor?
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| |||
| |||
| Vegyen GB és ellenőrizze újra. |
|
| |||
| |||
| Ohhh OOPS. Után egy közelebbi pillantást a memória (fog venni 1 kidug) észrevettem, hogy ez csak 553Mhz ... míg az alaplap csak 800 felett. Darnnn, sorryy az én noobishness srácok lolll. |
|
| |||
| |||
| Hát így vagy úgy, hogy mi van az alján meg! Mindannyian a dolgok néha nem hülye! Úgy néz ki, mint Ön 4Gb memória eladó!
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Azt akartam mondani, hogy ez lesz ram i töprengett ezt a problémát, amikor jöttem át is
| |||
| |||
| Shittt ez a szar. Én most vettem emlékezetemben, mint 2 hónapja .. arg. Az eladók még vedd vissza, teehee. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Fekete képernyő a boot-up | Weg | A Windows operációs rendszerek | 1 | Október 28, 2009 11:56 |
| Képernyő Goes Black | katiecoos | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 5 | 15. június 2008 07:49 |
| Fekete képernyő indításkor | MightyKing | General Chat szoftver | 2 | 18. május 2008 13:56 |
| Fekete képernyő betöltése után | Zen2007 | A Windows operációs rendszerek | 8 | 22. április 2008 16:57 |
| Átjáró - fekete képernyő. | mandymariee | Grafikus kártyák és monitorok | 2 | 26. Szeptember 2007 17:46 |
| Téma eszközök | |
| |