![]() |
|
|
|||
|
|||
|
היה לי שולחן עבודה של Dell בעבר, אבל אני לא רגיל לזה קוראים Dell יותר מאז אני עשה שינויים רבים. הפעם החלטתי לתת לה מקום חדש לוח האם חדשה מהירות מעבד את הדברים קצת למעלה. אזור לבנות;
- ASUS P5K. - Q6600. - Nvidia 8600GTS. - 4GB ראם (4x1GB - קינגסטון). - WD HDD (160GB @ 7200rpm). - ANTEC TruePower (450W). - אוהד, כונן תקליטורים וכו '. חשבתי לי בהצלחה הרכבנו את הכל, אבל כנראה שלא מאז בכל פעם שאני מנסה להפעיל את המחשב שלי (W / א paperclip מאז מקרה אין לי כרגע), את המסכים נשארים שחורים. יש לי את המחוברים 24-PIN ו 4-PIN כוח על לוח האם שלי, יש לי את המחוברים 4-PIN הכוח כרטיס המסך שלי, אני חושב שעשיתי את כל זה. הכונן הקשיח שלי עושה להדליק, אני יכול לפתוח את כונן התקליטורים שלי CPU מעריץ גם הופכת ... אבל המסך נשאר שחור. ניסיתי להשתמש אחרת כרטיס המסך, באותה תוצאה. מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה, תגיד לי מה יכול להיות לא בסדר? |
|
|
|||
|
|||
|
אתה אפילו לא מקבל את מסך ה-BIOS? או שזה אחר כך אתה מקבל מסך ריק חסת עלים מערכת ההפעלה אינה חוקית?
|
|||
|
|||
|
אני אפילו לא מקבל את מסך ה-BIOS, אני מקבל לא כלום. כאשר אני מפעיל לי את המסך את כל זה הוא אומר "לא קלט".
|
|
|
|||
|
|||
|
האם יש לך XP 32bit? 4GB זיכרון RAM הוא יותר מאשר להתמודד עם זה.
כמו כן eegit לבדוק: האם פקוק לנטר את לתוך onboard גרפיקה בטעות? האם המאוורר פועל על כרטיס המסך שלך? כל beeps בעת ההפעלה?
|
|||
|
|||
|
קח GB החוצה ולבדוק שוב.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ohhh אופס. לאחר שנלקחו נתקל מקרוב תראה את הזיכרון (הולך לקחת את המקל 1) שמתי לב שזה רק 553Mhz ... תוך לוח האם רק לוקח יותר מ 800 ו.
Darnnn, sorryy שלי noobishness בחורים lolll. |
|
|
|||
|
|||
|
ובכן כך או אחרת, יש לנו את החלק התחתון של זה! כולנו עושים דברים לפעמים טיפש!
נראה כאילו יש לך 4GB זיכרון למכירה!
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
אני הולך להגיד את זה יהיה רם אני pondered הבעיה כאשר אני באה גם היא על פני
|
|||
|
|||
|
Shittt זה מבאס. אני פשוט אוהב את הזיכרון שלי קנה 2 חודשים לפני .. Arg. על ספקי עדיין עלול לקחת את זה בחזרה, teehee.
|