![]() |
|
|||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
|
|
Temos įrankiai |
|
|
|||
|
|||
|
Aš turėjau "Dell" darbalaukio praeityje, tačiau aš niekada naudojamas vadina "Dell" nebėra, nes aš padariau keletą pakeitimų. Šį kartą aš nutarė suteikti jai naują plokštę ir naują CPU greitis things up a little. Mano sukurti;
- Asus P5K. - Q6600. - Nvidia 8600GTS. - 4 GB RAM (4x1GB - Kingston). - WD HDD (160GB @ 7200rpm). - Antec TruePower (450W). - Ventiliatorius, CD-ROM ir pan. Maniau, kad man buvo sėkmingai surinkta viskas, bet, matyt, ne, nes kiekvieną kartą, kai bandau įjungti savo kompiuterį (m / sąvaržėlės, nes aš jokiu būdu dar nėra), mano ekranus buvimo juoda. Aš prijungti 24-PIN ir 4-pin maitinimo mano plokštė, turiu prijungti 4-pin maitinimo mano video korta, manau, kad aš visa tai. Mano kietasis diskas neturi įjungti, galiu atverti savo CD-ROM ir mano procesoriaus ventiliatorius, taip pat sukanka ... bet mano ekranas lieka juodas. Aš bandė naudoti įvairias video, tas pats rezultatas. Gal kas padės man išspręsti šią problemą, pasakykite man, kas gali būti blogai? |
|
|
|||
|
|||
|
Argi net gauti BIOS ekrane? Ar jis po to gausite tuščias ekranas cos OS yra neteisingas?
|
|||
|
|||
|
I don't even get BIOS ekrane, tai man nieko. Kai aš savo ruožtu mano stebėti visus ji sako, yra "No input".
|
|
|
|||
|
|||
|
Ar turite XP 32bit? 4GB RAM yra daugiau, nei ji bus rankena.
Pat eegit patikrinti: Ar turite prijungtas monitorius į bortą grafikos klaida? Ar ventiliatorius veikia jūsų vaizdo plokštė? Bet paleidus pypsi?
|
|||
|
|||
|
Paimkite GB out ir vėl patikrinti.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ohhh Oi. Po to, kai ėmėsi atidžiau pažvelgti į atmintį (buvo truks 1 šiurpsoti) aš pastebėjau, tai tik 553Mhz ... o plokštę trunka tik 800 ir daugiau.
Darnnn, sorryy mano noobishness vaikinai lolll. |
|
|
|||
|
|||
|
Na vienu ar kitu būdu mes turime į jį iš apačios! Mes visi ko kartais kvailas!
Atrodo, kad turite 4GB atminties parduodamas!
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Aš ketinate pasakyti, kad tai bus avinas i svarstė šią problemą, kai aš atėjau per ji taip pat
|
|||
|
|||
|
Shittt šį sucks. Aš ką tik nupirko mano atminties like 2 months ago .. Arg. Pardavėjai vis dar gali priimti jį atgal, teehee.
|