![]() |
|
| |||
| |||
| Man bija Dell darbvirsmā pagātnē, bet es nekad neizmanto to nosaukt Dell vairs kopš man bija iesniegusi daudzus grozījumus. Šoreiz es nolēmu, lai piešķirtu tam jaunu mātesplati un jaunu CPU, lai paātrinātu lietas pat maz. Mans būvēt; - Asus P5K. - Q6600. - Nvidia 8600GTS. - 4GB RAM (4x1GB - Kingston). - WD HDD (160GB @ 7200rpm). - Antec TruePower (450W). - Ventilatoru, CD disks, utt. Es domāju, ka man bija veiksmīgi saliktas visu, bet acīmredzot ne, jo katru reizi, kad mēģinu ieslēgt manu datoru (w / saspraudes, jo man nekādā gadījumā nav), mana ekrāni paliek melna. Man ir savienots 24 tapu un 4-pin power manā mātesplatē esmu saistīts 4-pin power manu grafikas karti, es domāju, ka man tas viss. Mans cietais disks nav ieslēgtu, es nevaru atvērt manu cd drive un mans CPU ventilators arī griežas ... bet mans ekrāns paliek melns. Esmu mēģinājis lietot dažādas grafikas karti, tas pats rezultāts. Could anyone help me novērstu šo problēmu, man pateikt, kas varētu būt nepareizi? |
|
| |||
| |||
| Jūs pat iegūt BIOS ekrāna? Vai arī tas pēc tam jums tukša ekrāna cos OS ir spēkā neesošs?
__________________ Es domāju, ka es esmu parakstu, tātad es eksistēju! Es uzskatu, ka lielāku to ir mani kā paraksts ... |
|
| |||
| |||
| Man nav pat saņemt BIOS ekrāna, man neko. Kad es savukārt par manu monitoru visi tā saka, ir "nē ievade". |
|
| |||
| |||
| Vai jums ir XP 32bit? 4gb RAM ir vairāk, nekā tas rokturis. Arī eegit pārbaudīt: vai esat pieslēgts monitoru borta grafikas kļūdas? Vai ventilators darbojas jūsu grafiskā karte? Jebkurš pie startēšanas pīkstieni?
__________________ Es domāju, ka es esmu parakstu, tātad es eksistēju! Es uzskatu, ka lielāku to ir mani kā paraksts ... |
|
| |||
| |||
| Take GB, un pārbaudiet vēlreiz. |
|
| |||
| |||
| Ohhh Ups. Pēc tam, kad pieņemts tuvāk apskatīt atmiņas (gatavojas veikt 1 stick out) Es pamanīju, ka ir tikai 553Mhz ... kamēr mātesplati aizņem tikai 800 un vairāk. Darnnn, sorryy par manu noobishness guys lolll. |
|
| |||
| |||
| Nu tā vai citādi mēs saņēmām to bottom par to! Mēs visi do stupid lietas dažreiz! Izskatās, Jums ir 4Gb atmiņas pārdošanā!
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es gribēju teikt, būs ram i domāja šo problēmu, kad man nāca pāri arī
| |||
| |||
| Shittt this sucks. Es tikko nopirka manu atmiņu, piemēram, 2 months ago .. Arg. Pārdevēji vēl varētu pieņemt to atpakaļ, teehee. |