![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mal som Dell desktopu v minulosti, ale nikdy som použiť k hovoru je Dell, pretože už som mal vykonať rad úprav. Tentokrát som sa rozhodol dať mu novú platňu a nové procesory pre rýchlosť až to trochu. Moja stavať; - Asus P5K. - Q6600. - Nvidia 8600GTS. - 4GB RAM (4x1GB - Kingston). - HDD WD (160gigabajt @ 7200rpm). - Antec TruePower (450W). - Fanoušek, CD-ROM, atď. Myslel som, že som úspešne namontovaného všetko, ale asi nie, pretože zakaždým, keď sa snažím, aby sa na mojom počítači (w / a sponku, pretože som žiadny prípad zatiaľ), môj pobyt čiernej obrazovky. Mám pripojený 24-pin a 4-pinový napájací na mojej doske, jsem připojen 4-pin moc mojej grafickej karty, myslím, že som urobil všetko. Môj disk sa zapne, môžem otvoriť moje CD, a my tiež otáčok ventilátora CPU ... ale moje obrazovka zostáva čierna. Som sa snažil použiť inú grafickú kartu, rovnaký výsledok. Mohol by mi niekto pomôcť pri riešení tohto problému, povedz mi, čo by mohlo byť zle? |
|
| |||
| |||
| Myslíte si to ani dostať BIOS obrazovku? Alebo je to potom dostanete prázdnu obrazovkou cos OS je neplatné?
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Nemám ešte dostať BIOS obrazovke, som si vôbec nič. Keď som sa zase na mojom monitore, stačí sa hovorí "No input". |
|
| |||
| |||
| Máte XP 32bit? 4GB RAM je viac, ako sa bude spracovávať. Tiež skontrolujte eegit: máte pripojený monitor do palubnej grafika omylom? Je ventilátor bežiaci na grafickej karte? Akékoľvek pípnutie pri štarte?
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Vezmite GB a skontrolovať znova. |
|
| |||
| |||
| Ohhh Jejda. Po brány Bližší pohľad na pamäti (šlo vziať 1 vystrčiť) Všiml jsem si, je to len 553Mhz ... zatiaľ čo základná doska len 800 a viac. Darnnn, sorryy pre moje noobishness kluci lolll. |
|
| |||
| |||
| No tak či onak sme sa dostali až na dno je! My všetci robiť hlúpe veci niekedy! Vyzerá to, že ste sa 4GB pamäte na predaj!
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bol som chcel povedať, že bude aj ram přemýšlel tohto problému, keď som sa stretol aj
| |||
| |||
| Shittt tejto naštve. Práve som kúpil mojej pamäti, ako je 2 mesiace pred .. arg. Predajcovia môžu ešte vziať späť, teehee. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Čierna obrazovka na boot-up | weg | Operačné systémy Windows | 1 | 28.října 2009 11:56 |
| Obrazovka Goes Black | katiecoos | Notebooky, Mobily a PDA | 5 | 15 júna 2008 07:49 |
| Čierna obrazovka štarte | MightyKing | Všeobecné Software Chat | 2 | 18. mája 2008 13:56 |
| Čierna obrazovka po naložení | Zen2007 | Operačné systémy Windows | 8 | 22. apríl 2008 16:57 |
| Gateway - čierna obrazovka. | mandymariee | Graphics Cards & Monitory | 2 | 26. September 2007 17:46 |
| Thread Tools | |
| |