![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| У мене була Desktop Dell в минулому, але я ніколи не називали його Dell більше, тому що я зробив численні модифікації. Цього разу я вирішив дати йому нову материнську плату і новий процесор прискорити мало. Моя побудувати; - Asus P5K. - Q6600. - Nvidia 8600GTS. - 4 Гб оперативної пам'яті (4x1GB - Кінгстон). - WD HDD (160GB @ 7200rpm). - Antec TruePower (450W). - Вентилятор, CD-дисків тощо. Я думав, що успішне зібрали всі, але, мабуть, не так як кожен раз я намагаюся звернутися в моєму комп'ютері (Вт / скріпки, оскільки я ще жодного випадку), моє перебування чорний екран. Я підключився 24-контактним і 4-контактний роз'єм живлення на моїй материнській платі, я пов'язаний 4-контактний роз'єм живлення для моєї відеокарти, я думаю, що все це. Мій жорсткий привід включається, я можу відкрити мій компакт-дисків і моя процесорного вентилятора також перетворюється ... але мій екран залишається чорним. Я пробував використовувати різні графічні карти, той самий результат. Чи можна мені допомогти вирішення цієї проблеми, скажіть, що може бути не так? |
|
| |||
| |||
| Ви навіть не отримаєте екран BIOS? Або це потім ви отримаєте порожній екран COS ОС недійсними?
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| |||
| |||
| Я навіть не отримаєте екран BIOS, я нічого не отримати. Коли я переходжу на моєму моніторі все, що говорить: "Ні введення". |
|
| |||
| |||
| Чи є у вас XP 32bit? 4Gb оперативної пам'яті більше, чим він буде займатися. Також eegit перевірити: ви підключили монітор в інтегрованих графічних помилково? Чи є вентилятор працює на вашій відеокарті? Будь-який сигнал при запуску?
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| |||
| |||
| Візьміть Гб, і перевірте ще раз. |
|
| |||
| |||
| Ohhh жаль. Прийнявши пильний погляд на пам'ять (збирався йти стирчать 1) Я помітив це тільки 553Mhz ... Хоча плата займає лише 800 років і старше. Darnnn, sorryy для моєї lolll noobishness хлопці. |
|
| |||
| |||
| Ну, так чи інакше, ми отримали в нижній його! Ми все робимо дурниці іноді! Схоже, у вас є 4 Гб пам'яті на продаж!
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я збирався сказати, що це буде ОЗУ я думав це проблема, коли я натрапив на це також
| |||
| |||
| Shittt Не пощастило. Я тільки що купила моїй пам'яті, як 2 місяці тому .. Arg. Постачальники можуть ще взяти його назад, teehee. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Чорний екран при завантаженні | Weg | Операційні системи Windows | 1 | 28 жовтня 2009 11:56 |
| Екран стає чорним | katiecoos | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 5 | 15 червня 2008 07:49 |
| Чорний екран завантаження | MightyKing | General Software чат | 2 | 18 травня 2008 13:56 |
| Чорний екран після завантаження | Zen2007 | Операційні системи Windows | 8 | 22 квітня 2008 16:57 |
| Gateway - чорний екран. | mandymariee | Графічні карти & Монітори | 2 | 26 вересня 2007 17:46 |
| Різьба Інструменти | |
| |