![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Имам всичките си нови части, за да направи нов върхов час (използвали училище даден лаптоп за последната година или така) След четене през всички ръководства, аз сглобени и приложени всички кабели и се обърна на главния мощност от мутра и след натискане на бутона за захранване и нищо не се е случило. След близо инспекция Намерих един светодиод мига на дъното беше и доста, както и за липсата на по-добра дума, щракнете върху звук, идващи от PSU. След това, като говорих с някои от моите по-опитни приятели компютър сграда и те предложиха няколко неща. първо взех дъното от случая и е само на процесора и един жезъл оперативна памет и включени във властта, за да видите, ако тя работи правилно и скочи в началото Pins (уверете се, че случаят не е такъв), до този момент аз все още имам същия проблем. Направих сигурен процесора седи право и всичко, което е в напълно (и двете на ПИН-24 конектор и допълнителен конектор 8 щифта) тази вечер аз съм получаването на мултицет за изпитване на PSU, както и Така Някой има ли други предложения какво да опитате или каква част биха могли да бъдат разбити? (I фигурата си на дъното или на PSU, но аз действително имам никакъв представа) моите очила са: Mobo: ASUS P5N32-E Процесор: Intel Core 2 Duo E6750 процесор COR PSU: 650W ANTEC ТРИО ATX12V SLI PSU Пример: ANTEC деветстотин ATX случай. RAM: корсар 2GB DDR2-800 XMS2 KIT Видео карта: BFGTECH GF 8800GTS 640MB PCI-E HD: WD 500GB SATA2 твърд диск. Оптично устройство: SONYBULK SONY 18X DVD + RW DRIVE |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Или ловък PSU, или ако това е невъзможно суап на дънната платка.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Жалко, че не работи. Това е хубаво настройка.
| |||
| |||
| изглежда добре, с изключение на сега му наистина скъпите хартия тегло |
|
| |||
| |||
| наистина не помага на ситуацията, но този хубав търсите система, много подобна на тази, Im надява да градим. Нека да знаят как да го намерят. Също така, какво случай прилича? В снимки той изглежда Лил е твърде голям за мен |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако имате приятели, които притежават comps, просто заемат едно от техните PSU и опитайте го в своя собствен!
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Router Проблем! Можете да се свържете Без един неизвестен мрежова сигурност Ключ. | uselesswithcomputers | В мрежа, модеми & VoIP | 7 | 16-ти август 2009 02:15 |
| Неизвестен проблем | twiggs396 | Общи Хардуер Чат | 11 | 10 април 2008 09:28 |
| Нов компютър изгради проблем | EJ101 | Общи Хардуер Чат | 12 | 22 Март 2008 19:08 |
| Ново строителство проблем | keefy | Общи Хардуер Чат | 5 | 3 януари 2008 10:20 |
| Моят първи компютър конструкция. въпрос и проблем помогне | waxtodonte15 | Общи Хардуер Чат | 3 | 15-ти септември 2007 22:49 |
| Нишка Инструменти | |
| |