![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Mám všechny své nové části, aby se nový stůl nahoře (používá škola, laptop za poslední rok nebo tak) Po dočtení všech příruček jsem shromáždil a připojí všechny kabely a zapnout hlavní napájení z kočička a pak stiskl tlačítko napájení a nic se nestalo. Po bližším ohledání jsem zjistil jeden mobo LED bliká a byl docela, a pro nedostatek lepších slov, klepnutím na zvuk přicházející z psu. Po tomto jsem mluvil s některými z mých zkušenějších přátel počítačů budovy a oni vám několik věcí. Nejdříve jsem vzal mobo z případu a právě CPU a jedno dřevo RAM a připojený k moci zjistit, zda to fungovalo a skočil přímo na začátku čepy (ujistěte se, že tomu tak nebylo), tak daleko jsem ještě mám stejný problém. Jsem se přesvědčil, cpu seděla vpravo a všeho, co bylo v úplně (oba 24 pinový konektor a navíc 8 pinový konektor) Dnes večer já am prospěch multimetr vyzkoušet psu, jakož Takže má někdo nějaké další návrhy, co zkusit nebo jaká část by mohla být rozděleny? (I postava jeho mobo, nebo psu, ale já opravdu nevím) moje specifikace jsou následující: Mobo: ASUS P5N32-E CPU: Intel Core 2 Duo E6750 Procesory COR PSU: 650W ANTEC ATX12V TRIO SLI PSU Věc: ANTEC nine hundred ATX Case. RAM: Corsair 2GB DDR2-800 XMS2 KIT Grafická karta: BFGTECH GF 8800GTS 640mb PCI-E HD: WD 500GB SATA2 pevný disk. Optická mechanika: SONYBULK SONY 18x DVD + RW |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Buď riskantní PSU nebo není-li to možné měnit základní desku.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hanba to nefunguje. To je hezký nastavení.
| |||
| |||
| vypadá to pěkně, kromě již nyní své opravdu drahé těžítko |
|
| |||
| |||
| ne opravdu pomáhá situaci, ale to je hezký hledá systém velmi podobný tomu, který doufal, že im stavět. Dejte mi vědět, jak si najít. Také, co v případě, jako je? V pics to vypadá lil příliš velké, aby mi |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokud máte přátele, vlastní comps, jen vypůjčit některý z jejich PSU a zkuste ho ve své vlastní!
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Router Problem! Nelze se připojit Bez Neznámý Network Security Key. | uselesswithcomputers | Sítě, Modemy & VoIP | 7 | 16.srpna 2009 02:15 |
| Neznámý problém | twiggs396 | Obecné Hardware Chat | 11 | 10 dubna 2008 09:28 |
| Nové PC stavět problém | EJ101 | Obecné Hardware Chat | 12 | 22. března 2008 19:08 |
| Nové stavět problém | keefy | Obecné Hardware Chat | 5 | 3. ledna 2008 10:20 |
| Moje první PC stavět. Otázka a problém pomoci | waxtodonte15 | Obecné Hardware Chat | 3 | 15. Září 2007 22:49 |
| Thread Nástroje | |
| |