![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| JA je dobio sve moje nove dijelove da bi novi stol vrh (bio koristeći škola dano laptop za prošle godine ili tako) Nakon čitanja kroz sve priručnike, ja skupi i priložene sve kablove i okrenuo se na glavnom snage iz usta, a zatim pritisne gumb za napajanje i ništa se nije dogodilo. Nakon što bliže inspekcije Našao sam jedan od LED mobo je trepće i prilično, te u nedostatku bolje riječi, pa zvuk je dolazio iz PSU. Nakon ovog sam razgovarao s nekim od mojih iskusnijih računalo zgrade prijatelji i oni predložili nekoliko stvari. Prvo sam uzeo mobo iz slučaja i da je samo jedno drvo CPU i RAM-a i priključen na moć da vidi ako je izrađen pravo i skočio početi igle (provjerite da to nije bio slučaj), do sada sam još uvijek dobio jednak problem. JA je napravio siguran Procesor je sjedenje pravo i svaka stvar je bila u potpunosti (oba na 24 pin konektor i dodatni 8 pinski konektor) večeras ja sam uzimajući multimetar testirati PSU kao i Tako se bilo tko imati bilo kakve druge prijedloge što da probati ili dio onoga što bi mogao biti slomljen? (I njegov lik mobo ili psu, ali ja stvarno nemam pojma) moje naočale su: Mobo: ASUS P5N32-E CPU: Intel Core 2 Duo E6750 CPU Odbor regija PSU: ANTEC TRIO 650W PSU ATX12V SLI Case: ANTEC CASE ATX devet stotina. RAM: 2GB DDR2 gusar-800 XMS2 KIT Video card: BFGTECH GF 8800GTS 640MB PCI-E HD: 500GB WD SATA2 disku. Optički pogon: SONYBULK SONY 18X DVD + RW DRIVE |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bilo dodgy PSU ili ako to nije slućaj swap matične ploče.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Shame on ne radi. To je zgodna setup.
| |||
| |||
| izgleda lijepo, osim što je njegova sada zaista skupo hartiju |
|
| |||
| |||
| ne stvarno pomaže situaciju, no taj ljepuškast sustav, vrlo sličan onom u nadi da im gradimo. Pustiti mene znati kako vam je. Također, kao što je slučaj? U to izgleda pics lil prevelika za mene |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ako imate prijatelja koji su vlastiti comps, samo posuditi jedan od njihovih PSU-a i pokušajte ga na svoju vlastitu!
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|