![]() |
|
| |||
| |||
| יש לי את כל החלקים שלי חדש לעשות בראש השולחן החדש (באמצעות בית הספר היה נתון הנייד בשנה האחרונה או כך) אחרי שקראתי את כל המדריכים, אני מחוברת התאספו כל הכבלים והפעלתי את הכוח העיקרי של חתול ולאחר מכן לחץ על כפתור הכוח ושום דבר לא קרה. אחרי בבדיקה מדוקדקת יותר, מצאתי את אחד הוביל את mobo היה למצמץ למדי, וגם מחוסר מילה טובה יותר, לחיצה על הצליל בא PSU. אחרי זה דיברתי עם עוד כמה חברים שלי לבניין מחשב מנוסים והם הציעו כמה דברים. הראשון לקחתי את mobo מתוך במקרה ובדיוק המעבד מקל אחד של זיכרון RAM ומחוברת בכוח כדי לראות אם זה עבד בסדר וקפץ התחלה סיכות (לוודא שזה לא היה המקרה), עד כה אני עדיין יש את אותה בעיה. וידאתי CPU ישב נכון וכל דבר היה לגמרי (המחבר הן 24 פינים ו 8 פינים מחבר נוסף) אני הלילה אני מקבל מודד כדי לבדוק את PSU גם אז האם מישהו יש לך הצעות אחרות מה לנסות או מה יכול להיות חלק שבור? (אני הדמות mobo שלה או PSU אבל אני באמת אין לי מושג) המשקפיים שלי הם: Mobo: ASUS P5N32-E מעבד: אינטל Core 2 Duo E6750 CPU COR PSU: ANTEC 650W PSU SLI טריו ATX12V Case: ANTEC Nine מאה ATX מקרה. זיכרון RAM: CORSAIR 2GB DDR2-800 XMS2 KIT כרטיס וידאו: BFGTECH GF 8800GTS 640MB PCI-E HD: WD 500GB SATA2 כונן קשיח. כונן אופטי: SONYBULK SONY 18X DVD + RW DRIVE |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| א PSU או מסוכן או לאי כי להחליף את לוח האם.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| חבל שזה לא עובד. זה נחמד ההתקנה.
| |||
| |||
| זה נראה יפה, אלא כמו של עכשיו את ממש יקר משקל נייר |
|
| |||
| |||
| לא ממש עוזר את המצב, אבל נחמד להסתכל thats המערכת, דומות מאוד ל-IM אחד מקווה לבנות. תן לי אתה יודע איך למצוא אותו. כמו כן, מה על מקרה דומה? ב התמונות של ליל זה נראה לי גדול מדי |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אם יש לך חברים אשר comps משלו, רק לשאול אחד את PSU של ונסה אותו בעצמך!