![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Turiu visas mano naujų dalių padaryti naują Desk Top (naudoju mokyklos atsižvelgiant nešiojamas kompiuteris už paskutinius metus ar taip) Po svarstymo metu per visus vadovus, aš surinkti ir pridedami visi kabeliai ir įjungti pagrindinį galios nuo katytė tada spaudžiamas mygtukas maitinimo ir nieko neatsitiko. Po atidžiau Radau LED vienas MOBO buvo mirksi ir gana, ir trūksta geresnio žodžio, paspaudę garsas eina nuo PSU. Po to aš kalbėjau su kai kuriais iš mano labiau patyrusių kompiuterio pastato draugų ir jie pasiūlė keletą dalykų. pirmiausia aš pradėjau MOBO iš bylos ir turėjo tik vieną procesorių ir RAM stick ir prijungtas maitinimo pamatyti, jei ji dirbo teisė ir šoktelėjo pradėti kaiščiai (įsitikinkite, kad jis nėra), iki šiol aš vis dar turiu tą pačią problemą. Aš tikrai CPU sėdi dešinėje, ir viskas, kas buvo visiškai (tiek 24 pin connector ir papildomai 8 pin jungtis) Tonight I am getting MULTIMETER išbandyti PSU taip pat Taigi nėra kas turite kitų pasiūlymų, ką reikia pabandyti ar kokia dalis gali būti sugadinta? (I pav jo MOBO ar PSU, bet aš tikrai neturiu supratimo) Mano Specifikacijos yra: MOBO: Asus P5N32-E CPU: INTEL CORE 2 DUO E6750 CPU COR PSU: 650W Antec TRIO ATX12V SLI PSU Case: Antec devyniais ATX CASE. RAM: Corsair 2GB DDR2-800 XMS2 KIT Vaizdo plokštė: BFGTECH GF 8800GTS 640MB PCI-E HD: WD 500GB SATA2 kietasis diskas. Optical Drive: SONYBULK SONY 18x DVD + RW |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Arba Szachrajski PSU arba, jam negalint apsikeitimo sandorių pagrindinę plokštę.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Shame jis neveikia. That's nice setup.
| |||
| |||
| atrodo gana, išskyrus jau dabar jos labai brangi popieriaus svoris |
|
| |||
| |||
| nelabai padeda situacija, bet thats nice looking sistema, labai panaši į vieną im tikėdamiesi sukurti. Let me know, kaip jūs ją rasti. Be to, whats atveju kaip? Iš nuotraukų atrodo lil per didelė man |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jei turite draugų, kad savo comps, tiesiog pasiskolinti vieną iš jų PSU's ir bandyti jį savo!
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Router Problem! Nepavyko prisijungti be Nežinomas tinklo saugumo kodą. | uselesswithcomputers | Networking, Modems & VoIP | 7 | Rugpjūtis 16, 2009 02:15 |
| Nežinoma problema | twiggs396 | General Hardware Chat | 11 | Balandis 10, 2008 09:28 |
| New PC pastatyti problema | EJ101 | General Hardware Chat | 12 | Kovas 22, 2008 19:08 |
| Turto problema | keefy | General Hardware Chat | 5 | 3 sausis 2008 10:20 |
| Mano pirmas PC sukurti. klausimą ir problemą padės | waxtodonte15 | General Hardware Chat | 3 | 15 rugsėjis 2007 22:49 |
| Temos įrankiai | |
| |