![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Man visu savu jaunas daļas, lai jaunā rakstāmgalda top (izmantojāt skolā dota klēpjdatoru pēdējā gada vai tamlīdzīgi) Pēc iepazīšanās ar visām rokasgrāmatām, es montē un pievieno visus kabeļus un ieslēgt galvenais elektroenerģijas no incis, un pēc tam nospiests ieslēgšanas pogu un nekas nenotika. Pēc ciešākas apskate atradu LED viens MOBO bija mirgot un diezgan, un nav labāka vārda, uz skaņu, kas nāk no PSU. Pēc tam es runāju ar dažiem maniem lielāka pieredze datoru ēkas draugiem, un viņi ieteica dažas lietas. pirmais man bija MOBO no lietas un bija tikai CPU un vienu nūju RAM un pieslēgts ir tiesības redzēt, ja tā strādāja labi un izlēca sākt piespraudes (pārliecinieties, vai tas nebija gadījumā), līdz šim es vēl got pašu problēmu. Es pārliecinājos, cpu sēdēja tiesības, un katra lieta, bija pilnībā (gan 24 pin savienotāju un papildus 8 pin connector) Šovakar es esmu kļūst multimeter, lai pārbaudītu psu, kā arī Tas pats kāds ir kādi citi ierosinājumi, ko izmēģināt vai arī kāda daļa var būt sadalīts? (I skaitlis tā MOBO un PSU, bet man tiešām nav ideju) mans specs ir: MOBO: ASUS P5N32-E CPU: INTEL CORE 2 DUO E6750 CPU COR PSU: ANTEC 650W TRIO ATX12V SLI PSU Case: ANTEC deviņi simti ATX CASE. RAM: CORSAIR 2GB DDR2-800 XMS2 KIT Video karte: BFGTECH GF 8800GTS 640MB PCI-E HD: WD 500GB SATA2 cieto disku. Optiskais disks: SONYBULK SONY 18X DVD + RW DRIVE |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu negodīgs PSU vai, ja tas nav mijmaiņas mātesplati.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kauns tā nedarbojas. That's nice setup.
| |||
| |||
| tas izskatās diezgan, izņemot, kā tagad tā patiešām dārga papīra svars |
|
| |||
| |||
| nav īsti palīdzēt situāciju, bet thats nice looking sistēma, kas ir ļoti līdzīgas viena IP cerot būvēt. Let me know kā jūs atrast. Arī whats lietā kā? In attēli izskatās lil pārāk lieli, lai man |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja jums ir draugi, ka pašu datori, vienkārši aizņemties vienu no saviem PSU's un mēģināt to pats!