![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| I got all my nowe części, aby nowy blat (był przy szkole danego laptopa za ostatni rok) Po przeczytaniu przez wszystkie podręczniki i zmontowane i dołączone wszystkie kable i włączeniu głównego zasilania z kot a następnie naciśnięciu przycisku zasilania i nic się nie stało. Po bliższym przyjrzeniu się znalazłem LED jednym z mobo było mruganie dość i braku lepszego słowa, klikając dźwięk pochodzący z PSU. Po tym rozmawiałem z kilkoma moimi przyjaciółmi bardziej doświadczonych budowy komputera i ich zasugerował kilka rzeczy. pierwszy wziąłem mobo z przypadku i nie tylko CPU i jeden kij RAM i podłączone do zasilania sprawdzić, czy to zadziałało prawo i skoczył na początku pins (upewnij się, że nie miało miejsca), do tej pory wciąż dostał ten sam problem. I dbał o cpu siedział w prawo i wszystko, co było w całości (zarówno 24-pinowe złącze i dodatkowym złączem 8-pin) I dziś jestem dostawanie multimetr do testowania zasilacza oraz Czy więc ktoś ma jakieś inne sugestie co do próby lub jaka część może być uszkodzony? (I postać jego mobo i PSU, ale naprawdę nie mam pomysłu) mój specyfikacji są: Mobo: ASUS P5N32-E CPU: Intel Core 2 Duo E6750 CPU KR PSU: Antec 650W TRIO ATX12V SLI PSU Case: Antec dziewięćset ATX CASE. RAM: Corsair 2GB DDR2-800 KIT XMS2 Karta wideo: BFGTECH GF 8800GTS 640MB PCI-E HD: WD 500GB SATA2 dysku twardym. Napęd optyczny: SONYBULK SONY 18x DVD + RW |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Albo dodgy PSU lub braku swapowego płyty głównej.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Shame on nie działa. That's a nice konfiguracji.
| |||
| |||
| wygląda całkiem, z wyjątkiem chwili jej naprawdę drogie waga papieru |
|
| |||
| |||
| naprawdę nie pomaga, lecz thats a nice looking system, bardzo podobny do jednej im nadzieję na budowę. Let me know how you find it. Również whats przypadku podobnego? W zdjecia to wygląda lil zbyt duże dla mnie |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeśli masz przyjaciół, własne Comps, tylko pożyczyć jedną z ich PSU i wypróbować je w swój własny!
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
![]() |
|
| Zakładki |