![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Am toate piesele noi pentru a face un nou birou de sus (folosind şcoală fost dat laptop pentru ultimul an sau cam asa ceva) După citirea prin toate manualele, am adunat şi anexat toate cablurile şi transformat în principal de putere de la fată şi apoi a apăsat butonul de putere şi nu sa intamplat nimic. După ce mai aproape de control l-am găsit pe un LED de mobo a fost destul de sclipitoare şi o, şi de lipsa unui cuvânt mai bun, un click pe sunetul vine de la PSU. Dupa aceasta am vorbit cu unii dintre mi mai experimentati computer construirea prietenii şi au sugerat o serie de lucruri. Mi-am luat primul mobo afară de la caz şi a avut doar de CPU şi un stick de memorie RAM şi conectat în putere pentru a vedea dacă acesta a lucrat chiar şi a sărit de la începerea PINS (asiguraţi-vă că acesta nu a fost cazul), aşa că am încă departe am aceeaşi problemă. Am făcut-vă că CPU Şedinţa a fost chiar şi la fiecare lucru a fost complet (ambele de 24 de aderenţă conector şi extra 8 aderenţă conector) in seara asta am să fac un test de multimeter PSU, de asemenea Deci, nimeni nu are nici ce alte sugestii pentru a încerca o parte sau de ceea ce ar putea fi spart? (I cifra sa de mobo sau PSU dar chiar nu au nici o idee) meu specs sunt: Mobo: ASUS P5N32-E Procesor: Intel Core 2 Duo E6750 CPU COR PSU: ANTEC 650W TRIO ATX12V SLI PSU Cauza: ANTEC nouă sute ATX caz. RAM: pirat 2GB DDR2-800 XMS2 KIT Video card: BFGTECH GF 8800GTS 640MB PCI-E HD: WD 500GB SATA2 hard-disk. Optical Drive: SONYBULK SONY 18X DVD + RW |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Fie un dodgy PSU sau, în caz de swap placa de bază.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Rusine nu funcţionează. Asta-i un frumos setup.
| |||
| |||
| Pare destul de, cu excepţia, de-acum sa o hârtie de greutate foarte scump |
|
| |||
| |||
| nu prea ajută la situaţia, dar thats a nice căutaţi sistem, foarte asemanatoare cu cea de chat în speranţa de a construi. Lasă-mă să ştiu cum aţi găsit-o. De asemenea, ce este ceea ce vrea? În pics Lil se pare o prea mare pentru a-mi |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dacă aveţi prieteni care comps proprii, doar un împrumut de PSU lor şi încearcă-l în propria dumneavoastră!
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
![]() |
|
| Marcaje |