![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mám všetky svoje nové časti, aby sa nový stôl hore (používa škola, laptop za posledný rok alebo tak) Po dočítaní všetkých príručiek som zhromaždil a pripoja všetky káble a zapnúť hlavný napájanie z mačička a potom stlačil tlačidlo napájania a nič sa nestalo. Po bližšom ohliadka som zistil jeden mobo LED bliká a bol docela, a pre nedostatok lepších slov, kliknutím na zvuk prichádzajúce z psovi. Po tomto som hovoril s niektorými z mojich skúsenejších priateľov počítačov budovy a oni vám niekoľko vecí. Najskôr som vzal mobo z prípadu a práve CPU a jedno drevo RAM a pripojený k moci zistiť, či to fungovalo a skočil priamo na začiatku čapy (uistite sa, že tomu tak nebolo), tak ďaleko som ešte mám rovnaký problém. Som sa presvedčil, cpu sedela vpravo a všetkého, čo bolo v úplne (obaja 24 pinový konektor a navyše 8 pinový konektor) Dnes večer já am prospech multimeter vyskúšať psovi, ako Takže má niekto nejaké iné návrhy, čo skúsiť alebo aká časť by mohla byť rozdelené? (I postava jeho mobo, alebo psovi, ale ja naozaj neviem) moje špecifikácie sú nasledujúce: Mobo: ASUS P5N32-E CPU: Intel Core 2 Duo E6750 Procesory COR PSU: 650W ANTEC ATX12V TRIO SLI PSU Vec: ANTEC nine hundred ATX Case. RAM: Corsair 2GB DDR2-800 XMS2 KIT Grafická karta: BFGTECH GF 8800GTS 640MB PCI-E HD: WD 500GB SATA2 pevný disk. Optická mechanika: SONYBULK SONY 18x DVD + RW |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Buď riskantné PSU alebo ak to nie je možné meniť základnú dosku.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hanba to nefunguje. To je pekný nastavenia.
| |||
| |||
| vyzerá to pekne, okrem už teraz svoje naozaj drahé ťažítko |
|
| |||
| |||
| ne naozaj pomáha situáciu, ale to je pekný hľadá systém veľmi podobný tomu, ktorý dúfal, že im stavať. Dajte mi vedieť, ako si nájsť. Tiež, čo v prípade, ako je? V pics to vyzerá lil príliš veľké, aby mi |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ak máte priateľov, vlastné comps, len požičať niektorý z ich PSU a skúste ho vo svoje vlastné!
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Router Problem! Nedá sa pripojiť Bez Neznámy Network Security Key. | uselesswithcomputers | Siete, Modemy & VoIP | 7 | 16. augusta 2009 02:15 |
| Neznámy problém | twiggs396 | Všeobecné Hardware Chat | 11 | 10 apríla 2008 09:28 |
| Nové PC stavať problém | EJ101 | Všeobecné Hardware Chat | 12 | 22. marca 2008 19:08 |
| Nové stavať problém | keefy | Všeobecné Hardware Chat | 5 | 3. januára 2008 10:20 |
| Moje prvé PC stavať. Otázka a problém pomoci | waxtodonte15 | Všeobecné Hardware Chat | 3 | 15. September 2007 22:49 |
| Thread Tools | |
| |