![]() |
|
| |||
| |||
| Yeni bir masa üstü (okul geçen yıl ya da öylesine laptop verilen kullanıyorum yapmak için) tüm yeni parçalar var Tüm kılavuzları ile okuduktan sonra, ben toplandı ve tüm kabloları takılı ve puss gelen ana güç açık ve güç düğmesine bastı ve hiçbir şey olmadı. Yakından incelenmesi sonra ben psu geliyordu LED bir mobo ses tıklayarak yanıp oldukça, ve daha iyi bir kelime olmaması için, bulundu. Bundan sonra bazı deneyimli bilgisayar bina arkadaş ile konuştuk ve bir kaç şey önerdi. Ben ilk davanın mobo çıkardı ve eğer doğru çalıştı ve başlatmak atladı görmek için sadece CPU ve RAM bir sopa ve güç takılı vardı (emin olun bu durum böyle değildi), şimdiye kadar pin hala aynı sorun var. Eminim işlemci ve sağ oturuyordu her şey tamamen (her ikisi de 24 pin konektör ve ilave 8 pin konnektör idi) yapılan Bu gece ben de psu test etmek için bir multimetre alıyorum Böylece kimse yok kırılmış olabilir? (I kendi mobo ya psu ama gerçekten bir fikrim yok şekil) neyin ne parçası denemek için her türlü önerinizi benim özellikleri şunlardır: Mobo: ASUS P5N32-E İşlemci: Intel Core 2 Duo E6750 işlemci Cor PSU: ANTEC 650W TRIO ATX12V SLI PSU Case: ANTEC NINE YÜZ ATX OLGU. RAM: korsan 2GB DDR2-800 XMS2 KIT Ekran kartı: BFGTECH GF 8800GTS 640MB PCI-E HD: WD 500GB SATA2 sabit disk. Optik sürücü: SONYBULK SONY 18X DVD + RW DRIVE |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ya çok tehlikeli PSU ya da anakart takas başarısız.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu Utanç çalışmaz. Bu güzel bir kurulum's.
| |||
| |||
| , güzel ve çok pahalı kağıt ağırlığı şimdi olarak dışında görünüyor |
|
| |||
| |||
| Gerçekten, durum yardım değil, şu güzel bir sistem, çok bir sohbet oluşturmak için umut benzer arıyorum. Beni nasıl bulacağını bildirin. Ayrıca, gibi durum nedir? Bu resimler bu benim için büyük bir Lil görünüyor |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eğer arkadaşlar kendi Comps, sadece bir kendi PSU ve kendi içinde deneyin ödünç var!
www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
![]() |
|
| Bookmarks |