![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я одержав мої нові частини, щоб нова Top Desk (використовую школи даного ноутбука за останній рік або близько того) Прочитавши всі керівництва, я зібрав і надає всі кабелі і включені основні потужності від Кота, а потім натиснули кнопку живлення, і нічого не сталося. Після більш уважному розгляді я виявив одну світлодіодних плат було блимати, і зовсім, і за відсутністю кращого слова, натиснувши звук йшов від блоку живлення. Після цього я розмовляв з деякими з моїх більш досвідчених друзів побудови комп'ютерних і вони запропонували кілька речей. Спочатку я взяв плат із справи і тільки одним процесором і палиці пам'яті та підключений до влади, щоб побачити, якщо вона працювала правою і стрибнув на початку Пен (переконайтеся, що воно було не так), поки я до сих пір отримали ту ж проблему. Я був упевнений, процесор сидів праворуч і все було в повністю (як у 24 контактний роз'єм і додатковий 8-контактний роз'єм) Сьогодні я отримую мультиметр для тестування блоку харчування, а також Таким чи когось є інші пропозиції, що слід спробувати або яку частину може бути зруйнований? (Я свою фігуру плат або БП, але я справді не знаю) моя специфікації: Mobo: ASUS P5N32-E Процесор: Intel Core 2 Duo E6750 процесор COR Блок живлення: 650W ANTEC TRIO ATX12V SLI PSU Корпус: Antec Nine Hundred ATX CASE. ОЗУ: Corsair 2GB DDR2-800 XMS2 KIT Відеокарта: BFGTECH GF 8800GTS 640MB PCI-E Гол: WD 500GB SATA2 жорсткий диск. Оптичний привід: SONYBULK SONY 18X DVD + RW Drive |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Або хитромудрий БП або за відсутності такої зміни материнської плати.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ганьба вона не працює. That's A Nice установки.
| |||
| |||
| це виглядає красиво, окрім як в даний час свою дійсно дорогі папери |
|
| |||
| |||
| насправді не допомагають ситуації, але Thats приємні для ока системи, дуже схожі на одному їм надії побудувати. Дозвольте мені знати, як ви знайшли його. Крім того, Whats справі подобається? На фото вона виглядає Lil занадто велика для мене |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо у Вас є друзі, що власні привілеї, просто займати одну з своїх БП і спробувати її на свою власну!
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Маршрутизатор проблем! Не вдається підключитися без Невідомо Network Security Key. | uselesswithcomputers | Мережа, Модеми & VoIP | 7 | 16 серпня 2009 02:15 |
| Невідома проблема | twiggs396 | Генеральний обладнання чат | 11 | 10 квітня 2008 09:28 |
| Нові ПК побудувати проблема | EJ101 | Генеральний обладнання чат | 12 | 22 березня 2008 19:08 |
| Нові будівництва проблема | keefy | Генеральний обладнання чат | 5 | 3 січня 2008 10:20 |
| Мій перший комп'ютер побудувати. Питання і проблема допомоги | waxtodonte15 | Генеральний обладнання чат | 3 | 15 вересня 2007 22:49 |
| Різьба Інструменти | |
| |