![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте, аз наскоро построен нов персонален компютър, ECS GeForce дънна платка Socket AM2 AMD Athlon 64 CPU 4000 Dual Core 2GB RAM 250GB SATA HDD Имам завършено изграждането и аз съм готов да инсталирате Windows Vista, но аз получавам съобщение, че "NTLDR липсва". Ако обувка и от Изглед CD започва инсталацията и тогава аз се син екран. Може ли някой да ми помогне, тъй като това ми е 1-ви компютър изграждане Благодарности |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Какво е съобщението на синия екран грешка?
| |||
| |||
| той казва за NTLDR липсва система 32. но shouldn't твърди диска, дори да имат система 32. си объркващо |
|
| |||
| |||
| Звучи така, сякаш се опитва да зареди от вашия твърд диск вместо от CD диск. Били ли сте двойна проверка вашия BIOS настройки за цел обувка карам? Проверете дали CD Drive работи и е включена в BIOS-а, както изглежда, да го заобикаля. Проверете кабелите / връзки на шофиране и дъното. Също така .... е това ново устройство? .... т.е. новите посочени в квадратчето или го е бил използван преди това? Това не е двойствен обувка, създаден с някаква възможност с XP? |
|
| |||
| |||
| си използван, но форматиран твърд диск. не си заобикаляне на CD карам, защото започва да се зареди Vista преди син екран казват за NTLDR. |
|
| |||
| |||
| Ами .... би било да се Aborting каквото и да е това за CD Drive и ще карам следващата обувка, оттам NTLDR съобщение. Това може да бъде лошо шофиране или кабел или евентуално лошо / чете CD |