![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Dobrý den, nedávno jsem postavil nový počítač, ECS GeForce desky Socket AM2 AMD Athlon 64 CPU 4000 dual-core 2GB RAM 250GB SATA HDD Dokončil jsem stavět a já jsem připraven k instalaci systému Windows Vista, ale já brát poselstvi rčení 'NTLDR nenalezen'. Pokud se i bota průhled z CD začne instalace a pak dostanu modrou obrazovku. Může mi někdo pomoci, jak to je můj 1. PC stavět Díky |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Co je modrá obrazovka chybové hlášení?
| |||
| |||
| říká o ntldr chybějící ze systému 32. ale pevný disk shouldnt dokonce systém 32. jeho matoucí |
|
| |||
| |||
| Zní to, jako když se snaží zavést systém z pevného disku místo CD-ROM. Jste dvakrát zkontrolovat nastavení systému BIOS pro pořádek systémový disk? Ověřte si, že vaše CD mechanika funguje a je uvedena v biosu, jak to vypadá, že je to obcházení. Zkontrolujte si kabely / připojení na disku a mobo. Také .... Je to čerstvý disk? .... tj. nové z krabice, nebo to bylo použité předtím? Nejedná se o dual boot nastavit náhodou s XP? |
|
| |||
| |||
| jeho použité, ale ve formátu pevný disk. its ne obcházet CD-ROM, protože to začne načítat průhled do modré obrazovky rčení, ntldr. |
|
| |||
| |||
| No .... Zdá se, že bude docházet, co to dělá na CD-ROM a jít na další systémový disk, tedy NTLDR zprávy. To by mohlo být špatné jednotky nebo kabelové, nebo možná špatná / nečitelných CD |