μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Γενική Συζήτηση Hardware

Register

Νέα πλήρης κατασκευή του υπολογιστή, χρειάζονται κάποια βοήθεια τώρα όμως.

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 5 Ιανουαρίου 2008, 06:05
Νέο Μέλος Ομάδα

Γεια σου, έχω χτίστηκε πρόσφατα έναν νέο υπολογιστή,

ECS GeForce motherboard AM2 Socket
AMD Athlon 64 CPU 4000 διπλού πυρήνα
2GB RAM
250GB SATA HDD
Έχω ολοκληρώσει την κατασκευή και είμαι έτοιμος να εγκαταστήσετε τα Windows Vista, αλλά παίρνω ένα μήνυμα λέγοντας "Λείπει το NTLDR". Αν θ εκκίνηση από το CD μακρινή θέα ξεκινά την εγκατάσταση και στη συνέχεια να πάρω μια μπλε οθόνη.

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει, όπως αυτή είναι η 1η μου PC οικοδομήσουμε

Ευχαριστώ
Old 5 Ιανουαρίου 2008, 07:22
Ομάδα Δωρητών

Ποιο είναι το μήνυμα λάθους σε μπλε οθόνη;

Επίσης πρέπει να ελέγχονται σε bios ότι εκκίνησης ακολουθία σας δίσκο είναι σωστή; ... θα πρέπει να οριστεί σε CD 1ο και περιλαμβάνει σκληρό δίσκο σας.

Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Αναθ. 1.
Μνήμες:
4GB (3.25gb ορατό)
Κάρτα γραφικών (ες):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Κάρτα Ήχου:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Υπόθεση / PSU:
Απόθεμα / 550w Silent
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
10/100 Nic / 20Mb Virgin Cable
Monitor (ες):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 5 Ιανουαρίου 2008, 07:47
Νέο Μέλος Ομάδα

αναφέρει σχετικά ntldr λείπει από το σύστημα 32. αλλά το shouldn't σκληρό δίσκο έχουν ακόμη ένα σύστημα 32. της σύγχυσης
Old 5 Ιανουαρίου 2008, 07:59
Ομάδα Δωρητών

Ακούγεται σαν να προσπαθεί να εκκινήσετε από σκληρό δίσκο σας, αντί του CD-ROM.
Κοιτάξατε διπλό τις ρυθμίσεις του BIOS για να δίσκου εκκίνησης;

Ελέγξτε ότι CD Drive σας λειτουργεί και είναι εισηγμένη στο BIOS, όπως φαίνεται να είναι η παράκαμψη. Ελέγξτε καλώδια / συνδέσεις σε κίνηση και Mobo.

Επίσης .... Είναι αυτή μία νέα δυναμική; .... δηλαδή νέα από το κουτί ή έχει ήδη χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν;

Αυτό δεν είναι μια διπλή εκκίνηση που έχει συσταθεί με κάθε ευκαιρία με XP;
Old 5 Ιανουαρίου 2008, 10:48
Νέο Μέλος Ομάδα

ενός της χρησιμοποιούνται, αλλά διαμορφωμένο σκληρό δίσκο. του δεν παρακάμπτοντας το CD-ROM, επειδή αρχίζει να φορτώσει vista πριν από την μπλε οθόνη λέγοντας σχετικά ntldr.
Old 5 Ιαν. 2008, 11:14
Ομάδα Δωρητών

Καλά .... φαίνεται να είναι ματαίωση ό, τι είναι αυτό που περιλαμβάνεται στο CD Drive και να εισέλθει στην επόμενη δίσκου εκκίνησης, εξ ου και το μήνυμα NTLDR.

Αυτό θα μπορούσε να είναι μια κακή οδήγηση ή καλώδιο ή, ενδεχομένως, μια κακή / δυσανάγνωστο CD
Reply

Register

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Νέα Κατασκευάστηκε το 70% Ολοκλήρωση (φωτογραφίες) pete21 Θήκες & Τροφοδοτικά 3 18 Αυγ 2009 02:12
Πράγματα που απαιτείται για την κατασκευή δική PC Βροντών Γενική Συζήτηση Hardware 2 1 Απρ 2008 04:54
Η πρώτη μου Build είναι πλήρης! jas98235 Γενική Συζήτηση Hardware 14 26 Μαρ 2008 12:06
Νέα οικοδομήσουμε χρειάζονται βοήθεια Ken.p Γενική Συζήτηση Hardware 3 20 Αυγ 2007 04:24
Οδηγός που απαιτείται για την πλήρη μορφή και να επανεγκαταστήσετε pleease!! shroomo Γενικά Λογισμικό Chat 3 6η Μαΐου 2007 16:30
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.