![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, έχω χτίστηκε πρόσφατα έναν νέο υπολογιστή, ECS GeForce motherboard AM2 Socket AMD Athlon 64 CPU 4000 διπλού πυρήνα 2GB RAM 250GB SATA HDD Έχω ολοκληρώσει την κατασκευή και είμαι έτοιμος να εγκαταστήσετε τα Windows Vista, αλλά παίρνω ένα μήνυμα λέγοντας "Λείπει το NTLDR". Αν θ εκκίνηση από το CD μακρινή θέα ξεκινά την εγκατάσταση και στη συνέχεια να πάρω μια μπλε οθόνη. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει, όπως αυτή είναι η 1η μου PC οικοδομήσουμε Ευχαριστώ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ποιο είναι το μήνυμα λάθους σε μπλε οθόνη;
| |||
| |||
| αναφέρει σχετικά ntldr λείπει από το σύστημα 32. αλλά το shouldn't σκληρό δίσκο έχουν ακόμη ένα σύστημα 32. της σύγχυσης |
|
| |||
| |||
| Ακούγεται σαν να προσπαθεί να εκκινήσετε από σκληρό δίσκο σας, αντί του CD-ROM. Κοιτάξατε διπλό τις ρυθμίσεις του BIOS για να δίσκου εκκίνησης; Ελέγξτε ότι CD Drive σας λειτουργεί και είναι εισηγμένη στο BIOS, όπως φαίνεται να είναι η παράκαμψη. Ελέγξτε καλώδια / συνδέσεις σε κίνηση και Mobo. Επίσης .... Είναι αυτή μία νέα δυναμική; .... δηλαδή νέα από το κουτί ή έχει ήδη χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν; Αυτό δεν είναι μια διπλή εκκίνηση που έχει συσταθεί με κάθε ευκαιρία με XP; |
|
| |||
| |||
| ενός της χρησιμοποιούνται, αλλά διαμορφωμένο σκληρό δίσκο. του δεν παρακάμπτοντας το CD-ROM, επειδή αρχίζει να φορτώσει vista πριν από την μπλε οθόνη λέγοντας σχετικά ntldr. |
|
| |||
| |||
| Καλά .... φαίνεται να είναι ματαίωση ό, τι είναι αυτό που περιλαμβάνεται στο CD Drive και να εισέλθει στην επόμενη δίσκου εκκίνησης, εξ ου και το μήνυμα NTLDR. Αυτό θα μπορούσε να είναι μια κακή οδήγηση ή καλώδιο ή, ενδεχομένως, μια κακή / δυσανάγνωστο CD |
![]() |
|
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Νέα Κατασκευάστηκε το 70% Ολοκλήρωση (φωτογραφίες) | pete21 | Θήκες & Τροφοδοτικά | 3 | 18 Αυγ 2009 02:12 |
| Πράγματα που απαιτείται για την κατασκευή δική PC | Βροντών | Γενική Συζήτηση Hardware | 2 | 1 Απρ 2008 04:54 |
| Η πρώτη μου Build είναι πλήρης! | jas98235 | Γενική Συζήτηση Hardware | 14 | 26 Μαρ 2008 12:06 |
| Νέα οικοδομήσουμε χρειάζονται βοήθεια | Ken.p | Γενική Συζήτηση Hardware | 3 | 20 Αυγ 2007 04:24 |
| Οδηγός που απαιτείται για την πλήρη μορφή και να επανεγκαταστήσετε pleease!! | shroomo | Γενικά Λογισμικό Chat | 3 | 6η Μαΐου 2007 16:30 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |