![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hello there, I nedavno su izgradili novo računalo, ECS GeForce matičnu ploču Socket AM2 AMD Athlon 64 CPU 4000 Dual Core 2GB RAM 250GB SATA HDD Ja sam završio graditi i ja sam spreman uvesti koga u službu Windows vidik, ali ja dobiti poruka kazivanje "Nema NTLDR-a". Ako ja vidik čizma iz CD-a počne instalaciju i onda ja dobiti plavi ekran. Može bilo tko pomoć mene jer ovo je moj 1. PC graditi Hvala |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Što je plava boja zaslon poruka o pogrešci?
| |||
| |||
| ona kaže o ntldr kojega nema from sistem 32. no hard disk bi trebao imati čak i sustav 32. njegov zbunjujući |
|
| |||
| |||
| To zvuči kao da je to težak to čizma from tvoj HDD umjesto CD pogon. Jeste li dvostruko provjerava vaše postavke BIOS-a za boot disk radi? Provjerite da je vaš CD Drive radi i naveden je u BIOS-u, kao što se čini da se to zaobići. Provjerite svoje kabele / veze na pogon i mobo. Također .... je ovo svježi voziti? .... tj. novo iz kutije ili je koristili? Ovo nije dvojan čizma postaviti kojim slučajem sa XP? |
|
| |||
| |||
| svoje koristi, ali je formatiran hard disk. svoj ne zaobilazi CD pogon, jer počinje učitavanje vidik plava boja zaslon prije nego što kažu o ntldr. |
|
| |||
| |||
| Pa .... to bi izgledalo kao da se bez obzira na to abort 'događaj na CD Drive i ide na sljedeći čizma disk, dakle NTLDR poruka. To može biti loše voziti ili kabel ili možda loš / dosadan za čitanje CD-a |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| New Build 70% Complete (slike) | pete21 | Cases & Power Supplies | 3 | 18. kolovoz 2009 02:12 |
| Stvari potrebne za izgraditi vlastiti PC | Gromovnik | General Hardware Chat | 2 | 1. travanj 2008 04:54 |
| Moj prvi Build je završen! | jas98235 | General Hardware Chat | 14 | 26. ožujak 2008 12:06 |
| Novi graditi pomoć potrebna | Ken.p | General Hardware Chat | 3 | 20. kolovoz 2007 04:24 |
| Vodič je potrebno za potpuni format i ponovo instalirali pleease! | shroomo | Općenito Software Chat | 3 | 6. svibanj 2007 16:30 |
| Thread Tools | |
| |