![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hello, én nemrég épült egy új számítógép, GeForce ECS alaplap Socket AM2 Az AMD Athlon 64 CPU 4000 dual core 2GB RAM 250GB SATA HDD - Én kész a build és kész vagyok a Windows Vista telepítéséhez, de én kap a üzenet mondás "Hiányzó NTLDR". Ha én a kilátás csomagtartó-ból CD-t, hogy elindul a telepítés, majd én kap a kék képernyő. Tud akárki segítsen nekem, mert ez az én 1. PC-build Köszönöm |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mi az a kék képernyős hibaüzenet?
| |||
| |||
| azt mond ntldr hiányzik a rendszer 32. de a merevlemezt kellet volna még olyan rendszerrel, amely 32. a zavaros |
|
| |||
| |||
| Úgy hangzik, mintha a 'kipróbálás-hoz csomagtartó-ból-a HDD helyett a CD-meghajtóba. Volna, ha kétszer ellenőrizni kell a BIOS-beállításokat indítómeghajtók rendelni? Ellenőrizze, hogy a CD meghajtó működik, és szerepel a bios, mivel úgy tűnik, hogy elkerüli azt. Ellenőrizze a kábelek / kapcsolatok a meghajtóba, és mobo. Is .... ez új lendületet? .... azaz az új ki a dobozt, vagy azt már korábban alkalmazott? Ez nem egy kettős csomagtartó által létrehozott minden esélye XP? |
|
| |||
| |||
| hogy a használt, de formázott merevlemez. -a nem megkerülve a CD-meghajtó, mert kezd teher kilátás, mielőtt a kék képernyő mondás körülbelül ntldr. |
|
| |||
| |||
| Nos .... úgy tűnik, hogy megszakítás nélkül csinál a CD-meghajtó, és megyünk a következő boot meghajtót, így az NTLDR üzenetet. Ez lehet egy rossz meghajtót vagy kábelt, vagy esetleg egy rossz / olvashatatlan CD - |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Új építésű 70% Complete (képek) | pete21 | Cases & Power Supplies | 3 | 18. augusztus 2009 02:12 |
| Things szükséges, hogy a saját PC - | Mennydörgő Jupiter | Általános fémáru Chat | 2 | 1. április 2008 04:54 |
| Saját először befejeződött! | jas98235 | Általános fémáru Chat | 14 | 26. március 2008 12:06 |
| Új segíteni kell építeni | Ken.p | Általános fémáru Chat | 3 | 20. augusztus 2007 04:24 |
| Guide szükséges teljes formátum és visszahelyez pleease! | shroomo | General Chat szoftver | 3 | 6. május 2007 16:30 |
| Téma eszközök | |
| |