![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| הלו, יש לי לאחרונה בנה מחשב חדש, ECS GeForce האם לתושבת AM2 מעבד AMD Athlon 64 CPU 4000 ליבה כפולה 2GB זיכרון RAM 250GB SATA HDD יש לי סיים לבנות אני מוכן להתקין את Windows Vista, אך אני מקבל הודעה אומר "NTLDR is missing '. אם אני האתחול מהתקליטור Vista היא מתחילה ההתקנה ואז אני מקבל מסך כחול. האם מישהו יכול לעזור לי זה כמו המחשב שלי 1st לבנות תודה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מהי הודעת השגיאה במסך כחול?
| |||
| |||
| זה אומר על NTLDR חסרים במערכת 32. אבל shouldn't הכונן הקשיח אפילו מערכת 32. מבלבל שלה |
|
| |||
| |||
| זה נשמע כאילו זה מנסה לאתחל מ HDD שלך במקום כונן התקליטורים. יש לך כפול בדקה הגדרות ה-BIOS של הכונן סדר האתחול? ודא כי כונן התקליטורים שלך הוא עובד מופיע ב-BIOS, כמו שזה נראה להיות עוקף אותו. בדוק את הכבלים שלך / קשרים על הכונן mobo. גם .... זה כונן חדש? .... כלומר חדש מתוך הקופסה או יש בו נעשה שימוש בעבר? זה לא אתחול כפול להגדיר במקרה עם XP? |
|
| |||
| |||
| בשימוש שלה, אבל מעוצב הכונן הקשיח. לא עוקפים את כונן התקליטורים משום שהוא מתחיל לטעון את Vista לפני המסך הכחול אומר על NTLDR שלה. |
|
| |||
| |||
| ובכן .... זה היה נראה הפלות מה זה עושה על כונן התקליטורים וללכת כונן האתחול הבא, ומכאן את ההודעה NTLDR. זה יכול להיות כונן רע או כבל או אולי רע / תקליטור קריא |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| חדש בניית 70% השלם (תמונות) | pete21 | מקרים & ספקי כוח | 3 | 18 אוגוסט 2009 02:12 |
| דברים צורך לבנות מחשב משלו | Thunderer | כללי חומרה צ 'אט | 2 | ב -1 לאפריל 2008 04:54 |
| הראשונה שלי הושלמה בניית! | jas98235 | כללי חומרה צ 'אט | 14 | 26 מרץ 2008 12:06 |
| הצורך לסייע לבנות חדש | Ken.p | כללי חומרה צ 'אט | 3 | ה -20 לאוגוסט 2007 04:24 |
| מדריך צורך להשלים פורמט ולהתקין מחדש pleease!! | shroomo | כללי תוכנות צ 'אט | 3 | 6 מאי 2007 16:30 |
| שרשרת כלים | |
| |