![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Sveiki, aš neseniai pastatyta nauja PC ECS GeForce plokštės Socket AM2 AMD Athlon 64 CPU 4000 Dual Core 2GB RAM 250GB SATA HDD Turiu baigti statyti ir aš esu pasirengęs įdiegti Windows Vista, bet gaunu pranešimą: "NTLDR is missing". Jei aš boot from CD Vista ji pradeda diegti ir tada man mėlynas ekranas. Can anyone help me, nes tai yra mano 1. PC statyti Ačiū |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kokios yra klaidos pranešimas mėlyname ekrane?
| |||
| |||
| ji sako apie NTLDR trūksta sistema 32. bet disko shouldn't net sistema 32. jos klaidina |
|
| |||
| |||
| Tai skamba taip, lyg tai bando krautis iš HDD, o ne CD diske. Ar Jums tikrinamas du kartus BIOS nustatymus įkrovos diską, kad? Įsitikinkite, kad jūsų kompaktinis diskas yra darbo ir yra įtrauktas į BIOS, kaip jis atrodo aplenkia jį. Patikrinkite savo kabeliai / jungtys metu vairuoti ir MOBO. Pat .... tai šviežia vairuoti? .... ty naujas iš langelį arba jis buvo naudojamas anksčiau? Tai ne dvigubos įkrovos įsteigti bet su XP šansas? |
|
| |||
| |||
| jos naudojamos, tačiau suformatuoti standųjį diską. jos negali apsieiti kompaktinį diską, nes jis pradeda įkelti Vista prieš mėlynas ekranas pasakyti apie NTLDR. |
|
| |||
| |||
| Gerai .... atrodo, kad nutraukiu bet jis tai daro ant kompaktinio disko ir pereiti į kitą diską, taigi NTLDR message. Tai gali būti blogai vairuoti ar kabelis ar galbūt blogai / neskaito CD |