![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Buna, am construit recent un PC nou, ECS placa de baza GeForce Socket AM2 AMD Athlon 64 CPU 4000 dual core 2GB RAM 250GB SATA HDD Eu am terminat de a construi şi i sînt gata să instalaţi Windows Vista, dar nu primesc un mesaj care spune "NTLDR is missing". În cazul în care am cizme de la CD-ul vista de a începe instalarea şi apoi mi-am lua un ecran albastru. Poate cineva să mă ajute în care acest lucru este 1 mea PC-ul a construi Mulţumesc |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Care este mesajul pe ecran albastru de eroare?
| |||
| |||
| se spune despre ntldr lipsesc din sistem 32. dar shouldn't hard disk-ului au chiar un sistem de 32. sale confuze |
|
| |||
| |||
| Sună ca şi cum ar's trying la spre cizme de la HDD de dumneavoastră în loc de unitatea de CD. Ai verificat setările BIOS pentru ordinea de bootare unitate? Verificaţi că unitatea de CD este de lucru şi este listată în BIOS, după cum se pare a fi ocolind ea. Verificaţi cabluri dvs. / conexiuni la conduce vehicule şi de placa de baza. De asemenea, .... Este aceasta o unitate proaspat? .... adică noi în cutie sau, a fost utilizat anterior? Acesta nu este un dual boot, instituit prin orice şansă cu XP? |
|
| |||
| |||
| său un utilizate, dar hard disk formatat. sa de a nu ocolind unitatea de CD, pentru că începe să încarce Vista înainte ecran albastru spune despre ntldr. |
|
| |||
| |||
| Ei bine .... ar părea să fie Aborting, indiferent ca este intr-de pe unitatea de CD-uri şi de a merge la unitatea următoare de boot, prin urmare, NTLDR mesaj. Aceasta ar putea fi o unitate de rău sau de cablu sau, eventual, o proastă / CD-uri citite |
![]() |
|
| Marcaje |