![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
Хелло Тхере, Недавно сам саградио нови рачунар,
ЕСЦ ГеФорце плоча Подножје АМ2 + АМД Атхлон 64 ЦПУ 4000 Дуал Цоре 2ГБ РАМ 250ГБ САТА ХДД Завршио сам градити и спреман сам да инсталирате Уиндоус Виста, али добијем поруку у којој пише "НТЛДР недостаје". Ако сам покрене са ЦД-Виста почиње инсталација и онда добијем плави екран. Цан аныоне хелп ме, јер то је мој 1. ПЦ-граде Хвала |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Шта је плави екран поруку о грешци?
|
|||
|
|||
|
то о каже НТЛДР недостаје систем 32. али хард диск схоулдн'т имају чак 32 система. своје збуњујуће
|
|
|
|||
|
|||
|
То звучи као да покусава да покрене са ХДД уместо ЦД јединицу.
Да ли сте двапут проверите поставке БИОС за подизање система како возим? Проверите да ЦД Драјв се ради и је на списку у БИОС-у, као што се чини да буде заобилазећи га. Проверите своје каблове / веза на диск и мобо. Такође .... ово је свеже диск? .... односно нове оквир или је раније користио? Ово није двојно покретање поставио било какве шансе код КСП? |
|
|
|||
|
|||
|
своје користи, већ форматиран хард диск. Не заобилазећи свој ЦД јер почиње да се учита видик плавом екрану пре него што говоре о НТЛДР.
|
|
|
|||
|
|||
|
Па .... Чини се да шта год Абортинг он ради на ЦД-диск и одете на следећи диск за покретање система, па отуда Нтлдр поруку.
Ово може да буде лош диск или кабл или евентуално лоше / нечитљива ЦД - |