![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Здравствуйте, я нещодавно побудували новий ПК, ECS GeForce плати Socket AM2 AMD Athlon 64 CPU 4000 Dual Core 2GB RAM 250GB SATA HDD Я закінчила збірку і я готовий до установки Windows Vista, але я отримую повідомлення "NTLDR відсутній. Якщо я завантажитися з CD перспективі він починає установку, а потім я отримую синій екран. Чи можна мені допомогти, оскільки це моє 1 ПК побудувати Спасибо |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Що таке "блакитний екран повідомлення про помилку?
| |||
| |||
| він говорить про NTLDR відсутня система 32. але shouldn't жорсткому диску навіть є система 32. свою плутанину |
|
| |||
| |||
| Це звучить, як ніби вона намагається завантажитися з жорсткого диска замість компакт-дисків. Ви перевірили ваші подвійні налаштування BIOS порядок завантаження на диск? Переконайтеся, що ваш CD-привід працює, і зазначений в BIOS, як це, здається, в обхід її. Перевірте кабелі / з'єднання на диску і плат. Крім того .... це новий диск? .... тобто нове з вікна або воно було використано раніше? Це не подвійний завантаження створити будь-який шанс з XP? |
|
| |||
| |||
| своєї використані, але відформатований жорсткий диск. його не в обхід компакт-дисків, оскільки вона починає завантажувати Vista до синього екрану говорили про NTLDR. |
|
| |||
| |||
| Ну .... вона, здавалося б переривати все це робити на компакт-диск і йти до наступного завантажувального диска, тому NTLDR повідомленні. Це може бути поганою диск або кабелю або, можливо, погано / читається CD |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| New Build 70% Complete (фото) | pete21 | Справа & блоки живлення | 3 | 18 серпня 2009 02:12 |
| Речей, необхідних для створення власного комп'ютера | Громовержець | Генеральний обладнання чат | 2 | 1 квітня 2008 04:54 |
| Моя перша збірка завершено! | jas98235 | Генеральний обладнання чат | 14 | 26 березня 2008 12:06 |
| Нові побудувати необхідну допомогу | Ken.p | Генеральний обладнання чат | 3 | 20 серпня 2007 04:24 |
| Керівництво, необхідне для повного формату і переустановки Pleease! | shroomo | General Software чат | 3 | 6 травня 2007 16:30 |
| Різьба Інструменти | |
| |