![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Ей всички нови за форуми .. се надявам някой от вас може да ми помогне .. тук върви .. Ами, просто имаме нов случай, заедно с някои други неща. Сложете всичко заедно, инсталиране на Windows върху HDD и др, когато се опитвам към обувка горе, той просто продължава да се връща на екрана, където той казва, .. "Ние сме съжалявам, но вашият компютър не е обувка правилно, и т.н. и т.н. Изберете опция: Безопасен режим Безопасен режим без и т.н. Започнете нормално " Е, аз опитах много варианти и те всички го рестартирате и също нещо се случва. Спецификациите: Logysis Ясно Акрилен дело AMD Athlon XP 3500 + EVGA K8-NF41 дънната 1GB RAM Western Digital 80GB HDD Някои CD-Drive NVidia GeForce 7300GT Изглеждаше като достойни инсталирате, докато това се случи. Всякакви предложения оценявам! - Ethor |
|
| |||
| |||
| Ами преинсталирането на Windows. |
|
| |||
| |||
| Да, аз се опитах я, по едно и също устройство и всички, още един и същ проблем, аз съм в момента за форматиране на твърдия диск на възраст съм, ще се опитам да го инсталирате в този един, може би това е на хард диска, които имам. Не знам какво друго би могъл да бъде хардуер мъдър. Не издава сигнал или кодове, които се съхраняват само на екрана. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Нуждаете се от помощ относно "Създаване на My New Build | Daffypuck | Windows операционни системи | 3 | 22-ри август 2009 08:24 |
| Компютър не започне! PS издаване? | Мършав | Случаи & Power Доставки | 2 | 13 Окт 2008 03:35 |
| Нова компютърна изгради нужда от помощ | Луис | Общи Хардуер Чат | 4 | 8 октомври 2008 14:26 |
| Имате нужда от помощ | solotekk | Digital Imaging & Принтери | 5 | 1-во Юни 2008 00:16 |
| Компютърна Рестартирайте Брой | PewterScreaminMach | Общи Софтуер Чат | 6 | 26 Март 2008 09:38 |
| Нишка Инструменти | |
| |