![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj všem, aby nový fóra .. bylo doufal, že někteří z vás by mohlo pomoci mne .. tady jde .. No, zrovna nové věci spolu s některými dalšími věcmi. Dejte to všechno dohromady, Instalovaná okna na HDD, atd. Když zkusím spustit, je pořád stejně vrátí na obrazovku, kde se píše .. "Omlouváme se, ale počítač nebyl správně boot, etc etc Vyberte jednu z možností: Nouzový režim Nouzový režim w / etc Start Normálně " No, jsem se pokoušeli mnoho možností a všichni znovu a to samé se bude dít. Specs: Logysis Akryl Clear Case AMD Athlon XP 3500 + EVGA K8-NF41 Motherboard 1GB RAM Western Digital HDD 80GB Některé CD-Drive Nvidia GeForce 7300GT Zdálo jako slušné nainstalovat, dokud se to stalo. Jakékoli návrhy ocenil! - Ethor |
|
| |||
| |||
| A co přeinstalace systému Windows. |
|
| |||
| |||
| Jo, jsem to na stejný disk a vše, stále stejný problém, jsem v současné době stará o formátování pevného disku jsem, bude to zkusit a nainstalovat jej, že jednou, možná je to pevný disk, co mám. Nevíte, co jiného by to mohlo být hardware moudrý. Ne pípnutí nebo kódy, stejně neustále že obrazovce. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Některé potřebují pomoc na Nastavení My Novostavby | Daffypuck | Operační systémy Windows | 3 | 22.srpna 2009 08:24 |
| Počítač nelze spustit! PS Problém? | Skinny | Případy & Napájecí zdroje | 2 | 13. října 2008 03:35 |
| Nové počítače stavět potřebovat pomoc | lewis | Obecné Hardware Chat | 4 | 8. října 2008 14:26 |
| Potřebují pomoc | solotekk | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 5 | 1. červen 2008 00:16 |
| Restartujte počítač Výtisk | PewterScreaminMach | Obecné Software Chat | 6 | 26. března 2008 09:38 |
| Thread Nástroje | |
| |