μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Γενική Συζήτηση Hardware

Register

Νέο Τεύχος Υπολογιστών, βοήθεια παρακαλώ!

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 4 Ιανουαρίου 2008, 20:52
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Νέο Τεύχος Υπολογιστών, βοήθεια παρακαλώ!

Hey όλα, νέα για το φόρουμ .. ήταν ελπίζοντας κάποιοι από εσάς θα μπορούσε να βοηθήσει εμένα .. εδώ πάει ..

Λοιπόν, έχεις μόνο μια νέα περίπτωση, μαζί με κάποια άλλα πράγματα. Βάλ 'όλα μαζί, για την εγκατάσταση των Windows HDD, κλπ. Όταν προσπαθώ να boot up, κρατά μόνο την επιστροφή στην οθόνη όπου λέει ..

"Λυπούμαστε, αλλά ο υπολογιστής σας δεν εκκίνησης σωστά, κτλ κτλ

Επιλέξτε μια επιλογή:
Safe Mode
Safe Mode w / etc

Ξεκινήσουν κανονικά "

Λοιπόν, έχω προσπαθήσει πολλές επιλογές και όλα επανεκκίνηση και το ίδιο συμβαίνει.

Χαρακτηριστικά:
Χωρίς κωδικοποίηση Logysis Ακρυλικές υπόθεση
AMD Athlon XP 3500 +
ΕΒΓΑ K8-NF41 Motherboard
1GB RAM
Western Digital 80GB HDD
Ορισμένα CD-Drive
Nvidia GeForce 7300GT

Έμοιαζε να εγκαταστήσετε μια αξιοπρεπή έως ότου αυτό συμβεί. Τυχόν προτάσεις εκτίμησα!

- Ethor
Old 4 Ιανουαρίου 2008, 21:21
Μέλος Ομάδα

Τι γίνεται με την επανεγκατάσταση των Windows.
Old 4 Ιανουαρίου 2008, 21:23
Νέο Μέλος Ομάδα

Ναι, το δοκίμασα, στην ίδια μονάδα δίσκου και όλα, ακόμα ίδιο ζήτημα, είμαι σήμερα μορφοποίηση σε ένα παλιό σκληρό δίσκο που έχω, θα προσπαθήσω να το εγκαταστήσετε σε αυτό, ίσως είναι το Hard Drive έχω. Δεν ξέρω τι άλλο θα μπορούσε να είναι σοφός υλικού. Δεν ηχεί ή κώδικες, που μόνο να κρατήσει την οθόνη.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Χρειάζεστε κάποια βοήθεια για τη δημιουργία νέων Build My Daffypuck Λειτουργικά συστήματα Windows 3 22 Αυγούστου 2009 08:24
Υπολογιστής δεν ξεκινά! PS Τεύχος; Κοκαλιάρης Θήκες & Τροφοδοτικά 2 13 Οκτ 2008 03:35
Νέα υπολογιστή οικοδομήσουμε ανάγκη κάποια βοήθεια λουδοβίκος Γενική Συζήτηση Hardware 4 8 Οκτ 2008 14:26
Χρειάζεστε βοήθεια solotekk Digital Imaging & Printers 5 1 Ιουν 2008 00:16
Computer Reboot Τεύχος PewterScreaminMach Γενικά Λογισμικό Chat 6 26 Μαρ 2008 09:38
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.