vähemmän oman pääoman

Magazine
Go Back   Tietokone Juice > Tietokonelaitteistot > Rautatavaran Chat

Register

Uusi tietokone Issue, Avustus please!

Reply

Thread Tools
Old 4 tammikuu 2008, 20:52
Uusi Jäsen

Default Uusi tietokone Issue, Avustus please!

Hei kaikki, uusi foorumeilla .. toivoi jotkut teistä voisivat auttaa minua .. tässä menee ..

No, juuri uuden tapauksessa yhdessä joitakin muita asioita. Laita se kaikki yhdessä, Installed ikkunat HDD jne. Kun yritän käynnisty, se pitää vain menee takaisin ruudun, jossa lukee ..

"Olemme pahoillamme, mutta tietokone ei käynnisty kunnolla, jne. jne.

Valitse vaihtoehto:
Vikasietotila
Vikasietotila w / etc

Käynnisty normaalisti "

No, olen yrittänyt monia vaihtoehtoja ja ne kaikki käynnistä se ja sama asia tapahtuu.

Tiedot:
Logysis Vapaa Akryyli asia
AMD Athlon XP 3500 +
EVGA K8-NF41 emolevy
1 Gt RAM-muistia
80GB Western Digital HDD
Kaikki CD-Drive
Nvidia GeForce 7300GT

Vaikutti ihmisarvoisen asentaa kunnes tämä tapahtui. Kaikki ehdotukset appreciated!

- Ethor
Old 4 tammikuu 2008, 21:21
Jäsen

Entä uudelleenasentamistoiminnot ikkunat.
Old 4 tammikuu 2008, 21:23
Uusi Jäsen

Joo, olen kokeillut sitä, samalla Drive ja kaikki vielä samasta aiheesta, olen tällä hetkellä muotoilu vanha kovalevy Olen menossa yrittää asentaa sen, että yksi, ehkä se on Hard Drive sain. Etkö tiedä, mitä muuta se voisi olla laitteisto viisasta. Ei piippausta tai koodeja, vain pitää saada että näyttö.
Reply

Register

Kirjanmerkit

Samanlaisia Threads
Kierre Thread Starter Forum Vastaukset Last Post
Tarvitsen apua perustaa My New Build Daffypuck Windows-käyttöjärjestelmät 3 22 elokuu 2009 08:24
Tietokone ei käynnisty! PS Issue? Laiha Kotelot & Virtalähteet 2 13. lokakuu 2008 03:35
Uusi tietokone rakentaa tarvitsevat jonkin verran apua lewis Rautatavaran Chat 4 8. Lokakuu 2008 14:26
Tarvitsetko apua solotekk Digital Imaging & Tulostimet 5 1st Jun 2008 00:16
Tietokone käynnistetään Issue PewterScreaminMach General Software Chat 6 26. Maaliskuu 2008 09:38
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.