![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hej svima, nova na forumima .. bila nadala nekim možeš mi pomoći .. ovdje ide .. Pa, samo je dobio novi slučaj s nekim drugim stvarima. Stavite to sve u svemu, Windows instalirana na HDD, itd. Kad sam pokušati čizma gore, on drži samo Vraćajući se na ekranu gdje se kaže .. "Žao nam je, ali vaše računalo nije 'čizma pravilno, etc etc Izaberite opciju: Safe Mode Safe Mode w / etc Započni Obično " Pa, Pokušao sam mnoge opcije i sve su ga i ponovno pokrenuti istu stvar dogodi. Specifikacije: Akril Logysis Clear Case AMD Athlon XP 3500 + EVGA K8-NF41 matična ploča 1GB RAM Western Digital 80GB HDD Neki CD-Drive Nvidia GeForce 7300GT Izgleda poput pristojne instalirati sve dok se to događalo. Bilo koji sugestija dobrodošla! - Ethor |
|
| |||
| |||
| Što o ponovnom instaliranju sustava Windows. |
|
| |||
| |||
| Yeah, JA pokušao Internet, na istom disku i sve, još uvijek isti problem, ja sam trenutno na starom formatiranja tvrdog diska sam, idući u probati i instalirati ga na taj jedan, možda ga je Hard Drive sam dobio. Ne znam što drugo bi se moglo hardvera mudar. Ne beeps ili koda, samo držati uzimajući taj ekran. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Trebam neke Pomoć na Postavljanje mog New Build | Daffypuck | Windows Operating Systems | 3 | 22 kolovoz 2009 08:24 |
| Računalo se ne pokreće! PS Problema? | Mršava | Cases & Power Supplies | 2 | 13. listopad 2008 03:35 |
| Novo računalo graditi neki pomoć potrebna | Lewis | General Hardware Chat | 4 | 8. listopad 2008 14:26 |
| Trebate li pomoć | solotekk | Digital Imaging & Pisači | 5 | 1. lipnja 2008 00:16 |
| Computer Reboot Problem | PewterScreaminMach | Općenito Software Chat | 6 | 26. ožujak 2008 09:38 |
| Thread Tools | |
| |