kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Általános fémáru Chat

Register

Új számítógép Kérdés, segítségnyújtás kérjük!

Reply

Téma eszközök
Old Január 4, 2008, 20:52
Új tag Csoport

Default Új számítógép Kérdés, segítségnyújtás kérjük!

Hé minden új, a fórum .. volt abban a reményben, néhány ön tudna segíteni nekem .. itt is ..

Nos, most van egy új ügy mellett néhány más dolog. Tedd együtt, a Windows a HDD, stb Amikor megpróbálom boot up, hogy folyton csak visszatér a képernyőre, ha azt mondja ..

"Elnézést kérünk, de a számítógép nem indítható megfelelően, stb, stb

Válasszon egy lehetőséget:
Safe Mode
Safe Mode w / etc

Első Rendszerint "

Nos, én is próbáltam sok választási lehetőségeket és azok minden újraindítás, és ugyanaz a dolog történik.

Specs:
Logysis Clear Acrylic Case
AMD Athlon XP 3500 +
EVGA K8-NF41 Alaplap
1GB RAM
Western Digital 80GB HDD
Néhány CD-meghajtó
Nvidia GeForce 7300GT

Úgy tűnt, mint egy tisztességes telepíteni, amíg ez történt. Any suggestions appreciated!

- Ethor
Old Január 4, 2008, 21:21
Csoport tagja

Mi a Windows újratelepítésével.
Old Január 4, 2008, 21:23
Új tag Csoport

Igen, próbáltam, ugyanazon a Drive, meg minden, még mindig ugyanazt a kérdést, én vagyok jelenleg formatting egy régi merevlemezén van, megyek próbálni, és telepítse azt, hogy az egyik, talán ez a Hard Drive kaptam. Nem tudom, mi mást is lehetne hardver bölcs. Nem sípol vagy kódokat, ne hagyd, hogy kapok képernyőn.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Kell egy kis Jogsegély beállítása My New Build Daffypuck A Windows operációs rendszerek 3 Augusztus 22, 2009 08:24
A számítógép nem indul el! PS kérdés? Vékony Cases & Power Supplies 2 13. október 2008 03:35
Új számítógép építeni egy kis segítség lewis Általános fémáru Chat 4 8. október 2008 14:26
Segítségre szorulnak solotekk Digital Imaging & Nyomtatók 5 1. június 2008 00:16
Számítógép Újraindít kiadás PewterScreaminMach General Chat szoftver 6 26. március 2008 09:38
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.