![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hé minden új, a fórum .. volt abban a reményben, néhány ön tudna segíteni nekem .. itt is .. Nos, most van egy új ügy mellett néhány más dolog. Tedd együtt, a Windows a HDD, stb Amikor megpróbálom boot up, hogy folyton csak visszatér a képernyőre, ha azt mondja .. "Elnézést kérünk, de a számítógép nem indítható megfelelően, stb, stb Válasszon egy lehetőséget: Safe Mode Safe Mode w / etc Első Rendszerint " Nos, én is próbáltam sok választási lehetőségeket és azok minden újraindítás, és ugyanaz a dolog történik. Specs: Logysis Clear Acrylic Case AMD Athlon XP 3500 + EVGA K8-NF41 Alaplap 1GB RAM Western Digital 80GB HDD Néhány CD-meghajtó Nvidia GeForce 7300GT Úgy tűnt, mint egy tisztességes telepíteni, amíg ez történt. Any suggestions appreciated! - Ethor |
|
| |||
| |||
| Mi a Windows újratelepítésével. |
|
| |||
| |||
| Igen, próbáltam, ugyanazon a Drive, meg minden, még mindig ugyanazt a kérdést, én vagyok jelenleg formatting egy régi merevlemezén van, megyek próbálni, és telepítse azt, hogy az egyik, talán ez a Hard Drive kaptam. Nem tudom, mi mást is lehetne hardver bölcs. Nem sípol vagy kódokat, ne hagyd, hogy kapok képernyőn. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Kell egy kis Jogsegély beállítása My New Build | Daffypuck | A Windows operációs rendszerek | 3 | Augusztus 22, 2009 08:24 |
| A számítógép nem indul el! PS kérdés? | Vékony | Cases & Power Supplies | 2 | 13. október 2008 03:35 |
| Új számítógép építeni egy kis segítség | lewis | Általános fémáru Chat | 4 | 8. október 2008 14:26 |
| Segítségre szorulnak | solotekk | Digital Imaging & Nyomtatók | 5 | 1. június 2008 00:16 |
| Számítógép Újraindít kiadás | PewterScreaminMach | General Chat szoftver | 6 | 26. március 2008 09:38 |
| Téma eszközök | |
| |