![]() |
|
| |||
| |||
| היי כולם, חדש בפורום .. קיוויתי כמה אתה יכול לעזור לי .. הנה זה בא .. ובכן, פשוט יש תיק חדש יחד עם כמה דברים אחרים. את כל זה, Windows מותקנת על דיסק קשיח, וכו 'כאשר אני מנסה את האתחול, זה שומר פשוט חוזר למסך שבו זה אומר .. "אנחנו מצטערים, אבל המחשב לא אתחול כראוי, וכו 'וכו' בחר אפשרות: מצב בטוח מצב בטוח w / וכו ' הפעלה רגילה " טוב, ניסיתי הרבה אפשרויות וכולם אותו מחדש ואותו דבר קורה. מפרט: Logysis נקה אקריליק מקרה AMD Athlon XP 3500 + EVGA NF41-K8 Motherboard 1GB RAM Western Digital 80GB HDD כמה כונן Nvidia GeForce 7300GT נראה הגון להתקין עד שזה קרה. Any suggestions appreciated! - Ethor |
|
| |||
| |||
| מה לגבי חלונות מחדש. |
|
| |||
| |||
| כן, ניסיתי את זה, על כונן זהה וכל, עדיין אותה בעיה, אני כרגע על עיצוב זקן הכונן הקשיח יש לי, הולך לנסות להתקין אותה על זה, אולי זה כונן קשיח יש לי. לא יודע מה עוד זה יכול להיות החומרה חכם. לא צפצופים או קודים, פשוט כל הזמן כי המסך. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| צריך קצת עזרה ב הגדרת בנה החדש שלי | Daffypuck | מערכות ההפעלה Windows | 3 | 22 אוגוסט 2009 08:24 |
| המחשב אינו פועל! נ.ב. issue? | רזה | מקרים & ספקי כוח | 2 | 13 אוקטובר 2008 03:35 |
| מחשב חדש צריך קצת עזרה לבנות | לואיס | כללי חומרה צ 'אט | 4 | 8 אוקטובר 2008 14:26 |
| צריך עזרה | solotekk | Digital Imaging & מדפסות | 5 | ב -1 יוני 2008 00:16 |
| המחשב הפעלה מחדש גליון | PewterScreaminMach | כללי תוכנות צ 'אט | 6 | 26 מרץ 2008 09:38 |
| שרשרת כלים | |
| |