![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hey all, nauji forumai .. tikėjosi kai kurie iš jūsų galėtų man padėti .. čia eina .. Na, ką tik gavau naują bylą kartu su kai kurių kitų dalykų. Padėkite jį visi kartu, įdiegtos "Windows" į HDD, ir tt Kai bandau paleisti, ji saugo tik grįžta į ekraną, kuriame jis sako .. "Atsiprašome, tačiau jūsų kompiuteryje nėra tinkamai paleisti ir tt ir tt Pasirinkite variantą: Safe Mode Safe Mode w / etc Pradėti paprastai " Na, aš išbandžiau daug variantų ir visi jie perkrauti, ir tas pats atsitiks. Specifikacijos: Logysis Clear Acrylic Case AMD Athlon XP 3500 + EVGA K8-NF41 Motherboard 1GB RAM 80GB Western Digital HDD Kai CD-Drive Nvidia GeForce 7300GT Atrodė tinkamas įrengti kol tai atsitiko. Any suggestions appreciated! - Ethor |
|
| |||
| |||
| Ką apie įdiegti Windows. |
|
| |||
| |||
| Yeah, I tried to, tame pačiame diske, ir visiems, dar tuo pačiu klausimu, aš dabar apie teksto formatavimą senas kietąjį diską turiu, ketina išbandyti ir įdiegti ją į, kad vienas, Maybe it's Hard Drive aš. Nežinau, ką dar būtų galima aparatūros išmintingas. Nr pypsi ar kodus, just keep getting kad ekranas. |