![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hej wszystkim, nowa na forum .. został nadzieję niektórych z Was może pomóc mi tu idzie .. .. Cóż, po prostu dostał nową przypadku wraz z niektórymi innymi. Proszę wszystkich, zainstalowany system Windows na HDD itp. Przy próbie rozruchu, to utrzymuje się po prostu z powrotem do ekranu, gdzie mówi .. "Przykro nam, ale komputer nie uruchomić prawidłowo, etc etc Wybierz opcję: Tryb awaryjny Tryb awaryjny w / etc Uruchamia się normalnie " Cóż, starałem wiele opcji i wszystkie one uruchomić go ponownie i to samo się dzieje. Specyfikacja: Logysis Clear Acrylic Case AMD Athlon XP 3500 + EVGA K8-NF41 Motherboard 1GB RAM Western Digital 80GB HDD Niektóre płyty CD-Drive NVIDIA GeForce 7300GT Wydawało się, jak zainstalować godnej do tego doszło. Wszelkie sugestie appreciated! - Ethor |
|
| |||
| |||
| Co o ponowne zainstalowanie systemu Windows. |
|
| |||
| |||
| Tak, próbowałem, na tym samym dysku i wszystkich, wciąż taki sam problem, jestem obecnie formatowania na starym dysku twardym mam, będzie próbować i zainstalować go na jeden, być może jest to dysk twardy mam. Nie wiem co jeszcze mogłoby być mądrym sprzętem. Nr sygnały lub kodów, wystarczy, że prowadzą coraz ekranie. |
![]() |
|
| Zakładki |