![]() |
|
| |||
| |||
| Hey all, forumlarda yeni .. bana yardımcı olabilir kısmınıza umuyordum .. burada .. gider Evet, sadece başka bir şey ile birlikte yeni bir durum var. Hepsini bir araya koy, HDD, vb ne zaman önyükleme kadar denemede Yüklü pencereler, sadece arka ekrana burada .. diyor gidiyor tutar "Özür dileriz, ama bilgisayarınızda düzgün, etc önyükleme didn't Bir seçeneği seçin: Güvenli Mod Güvenli Mod w / vb Başlangıç Normalde " Ben çok seçenek denedim ve hepsi ve yeniden aynı şey olur. Özellikler: Logysis sifresiz Akrilik Çanta AMD Athlon XP 3500 + EVGA K8-NF41 Anakart 1GB RAM 80GB Western Digital HDD Bazı CD-Sürücü Nvidia GeForce 7300GT Bir bu kadar oldu kurmak gibi görünüyordu. Any suggestions takdir! - Ethor |
|
| |||
| |||
| Yeniden yükleme Windows ne olacak. |
|
| |||
| |||
| Evet, aynı Sürücü ve üzerinde, ben şu anda üzerinde biçimlendirme: am I, denemek için gidiyoruz ve bu, belki de Hard Drive I üzerine kurmak sürücü sabit eski var hala aynı sorunu denedim. Donanım akıllıca ne olabilir bilmiyorum. Hayır bip sesi duyulur veya kodları, sadece ekran karşılaşıyorum. |