менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Генеральний обладнання чат

Register

Новий комп'ютер випуск, допомога, будь ласка!

Reply

Різьба Інструменти
Old 4 січня 2008, 20:52
Нові члени групи

Default Новий комп'ютер випуск, допомога, будь ласка!

Всім привіт, нове на форумах .. сподівалася, деякі з вас може допомогти мені тут йде .. ..

Ну, просто отримали нові справи разом з деякими іншими речами. Покладіть все це разом, встановлена операційна система на HDD, і т.д. При спробі завантаження, воно зберігає тільки збирається повернутися до екрану, де вона говорить ..

"Ми шкодуємо, але комп'ютер не завантажився, і т.д. і т.д.

Виберіть опцію:
Безпечний режим
Безпечний режим W / i т.д.

Початок нормальне

Ну, я перепробував багато варіантів і всі вони перезавантаження, і відбувається те ж саме.

Характеристики:
Logysis Прозорий акриловий справу
AMD Athlon XP 3500 +
EVGA K8-NF41 материнських плат
1GB RAM
80GB HDD Western Digital
Деякі компакт-дисків
Nvidia GeForce 7300GT

Здавалося гідною установку, поки цього не відбулося. Будь-які пропозиції, оцінили!

- Ethor
Old 4 січня 2008, 21:21
Член групи

Що про перевстановлення Windows.
Old 4 січня 2008, 21:23
Нові члени групи

Так, я спробував його, на той же диск, і все, все ж таки питання, я в даний час форматування на старому жорсткому диску у мене є, постараюся і встановити її на ту, може бути, це жорсткий диск я отримав. Чи не знаю, як ще він може бути апаратний мудрим. Немає сигналу або кодів, просто отримую цей екран.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Чи потрібна деяка допомога з настройки My New Build Daffypuck Операційні системи Windows 3 22 серпня 2009 08:24
Комп'ютер не запускається! PS питання? Skinny Справа & блоки живлення 2 13 жовтня 2008 03:35
Нова комп'ютерна побудувати потрібна допомога Льюїс Генеральний обладнання чат 4 8 жовтня 2008 14:26
Потрібна допомога solotekk Digital Imaging & Принтери 5 1 червня 2008 00:16
Перезавантаження комп'ютера випуск PewterScreaminMach General Software чат 6 26 березня 2008 09:38
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.