![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Всім привіт, нове на форумах .. сподівалася, деякі з вас може допомогти мені тут йде .. .. Ну, просто отримали нові справи разом з деякими іншими речами. Покладіть все це разом, встановлена операційна система на HDD, і т.д. При спробі завантаження, воно зберігає тільки збирається повернутися до екрану, де вона говорить .. "Ми шкодуємо, але комп'ютер не завантажився, і т.д. і т.д. Виберіть опцію: Безпечний режим Безпечний режим W / i т.д. Початок нормальне Ну, я перепробував багато варіантів і всі вони перезавантаження, і відбувається те ж саме. Характеристики: Logysis Прозорий акриловий справу AMD Athlon XP 3500 + EVGA K8-NF41 материнських плат 1GB RAM 80GB HDD Western Digital Деякі компакт-дисків Nvidia GeForce 7300GT Здавалося гідною установку, поки цього не відбулося. Будь-які пропозиції, оцінили! - Ethor |
|
| |||
| |||
| Що про перевстановлення Windows. |
|
| |||
| |||
| Так, я спробував його, на той же диск, і все, все ж таки питання, я в даний час форматування на старому жорсткому диску у мене є, постараюся і встановити її на ту, може бути, це жорсткий диск я отримав. Чи не знаю, як ще він може бути апаратний мудрим. Немає сигналу або кодів, просто отримую цей екран. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Чи потрібна деяка допомога з настройки My New Build | Daffypuck | Операційні системи Windows | 3 | 22 серпня 2009 08:24 |
| Комп'ютер не запускається! PS питання? | Skinny | Справа & блоки живлення | 2 | 13 жовтня 2008 03:35 |
| Нова комп'ютерна побудувати потрібна допомога | Льюїс | Генеральний обладнання чат | 4 | 8 жовтня 2008 14:26 |
| Потрібна допомога | solotekk | Digital Imaging & Принтери | 5 | 1 червня 2008 00:16 |
| Перезавантаження комп'ютера випуск | PewterScreaminMach | General Software чат | 6 | 26 березня 2008 09:38 |
| Різьба Інструменти | |
| |