![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте, аз просто изгради нови игри платформа, но когато отида да започнете да го той отива направо до начално меню, където има избор за пресоване DEL да влезе настройката или натискане TAB за показване BIOS POST екрана. Въпреки това, когато отида да натиснете нещо нищо не се случи, но клавиатурата е осветена, което означава, нейните свързани правилно. Но както на твърдия диск не притежава OS товарят върху нея, да не го показва съобщението "Неуспех при зареждане на операционна система" или нещо подобно на това описание? Също така, когато се зарежда го прави един beeping шума от компютъра на тонколоните, какво означава това? Аз опитах, като се използват две клавиатури, един е Hewlett Packard от стария си компютър с PS / 2 връзка, а другият е Dell с USB връзка и също настъпва и за двете. Всяко Помощ ще бъде много оценявам. Благодарности, PC Spec: ASUS P5N-E SLI дънни платки Intel Core 2 Duo E6600 процесор eVGA 8800GTS 320MB Superclocked 200GB Western Digital SATA Hard Drive Pioneer (Hewlett Packard) IDE DVD диск, (взети от стар компютър) Арктика Power 500W PSU |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Трябва да се провери в BIOS, може би това е деактивирана там
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| |||
| |||
| Не мога да се върху BIOS настройка, защото макар и клавиатурата приучавам отговорят LOL. Аз бях изчиства на CMOS RAM РТК от полза. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
![]() Аз трябва да съм заспал още ![]() Има ли го споменават, когато зареждане какво BIOS имате?
__________________ www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() |
|
| |||
| |||
| LOL Не се тревожете, няма го, не казвам. Мисля, че компютърът може да бъдат реално трясък върху зареждащ екран. Ако това е така, значи си PSU не е достатъчно силна, защото тя е доста лош вкус, или е нещо общо с графична карта? |
|
| |||
| |||
| Ако можехме да разбера какъв вид на BIOS се изпълняват, ние ще можем да разберем какво сигнала код стендове за
__________________ www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() |
|
| |||
| |||
| Даже това ще помогне, но не съм ли следа. Мислиш ли, Предполагам, че би могла да бъде PSU заключване, защото това е единствено и само 500W има 12V рейтинг от 18 ампера, където се препоръчва най-малко 26 за графична карта? |
|
| |||
| |||
| Мисля, че след малко изследвания вашия BIOS е наградата на BIOS, така че можете да проверите сигнала код тук Ако мислите, че тя може да бъде GPU причинява проблема, деинсталирайте / Remove му в употреба на борда към обувка на разстояние от на
|
| |||
| |||
| Благодаря за помощта, но моя сигнал код не е включено там LOL. Той е само един сигнал, когато аз я включите. Аз съм да си купя един нов PSU и надежда е, че това е причинява проблема. Благодаря ви отново за помощ. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Клавиатура Ключови Поп Up & My Computer Запазва окачени! | joannelzj | Лаптопи, Mobiles & текст | 1 | 27-ми август, 2009 08:03 |
| Компютърна замрази. Сега няма да Обувка. Отговор от "Монитор" | Муни | Общи Хардуер Чат | 1 | 11 Юни 2009 07:57 |
| Ябълки "отговор на Vista рекламна кампания | evilfantasy | Изключено Тема Дискусия | 20 | 22 Окт 2008 10:15 |
| Клавиатура Конфигурация - Настройка Logitech Клавиатура в Windows | Компютърна Spec | Общи Хардуер Чат | 3 | 16 май 2007 06:31 |
| Странни отговор | kknight0506 | Windows операционни системи | 1 | 12 май 2007 г. 06:10 |
| Нишка Инструменти | |
| |