![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj, jsem postavil nový herní plošinu, ale když jdu na start je až to jde rovnou do boot menu, kde jsem volbu stisknutím DEL zadat nastavení nebo stiskem TAB pro zobrazení BIOS POST obrazovce. Nicméně, když půjdu na tiskové nic nic se neděje, ale na klávesnici se rozzáří, což znamená, připojené správně. Ale jak pevný disk nemá OS nahraje na to, že by neměla zobrazovat zpráva "Nelze načíst operační systém", nebo něco, že popis? Také v případě, že zatížení až to udělá jediné beeping hluku z počítače reproduktorů, co to znamená? Jsem se pokusil pomocí dvou klávesnic, jeden je Hewlett Packard z mého starého počítače s PS / 2 připojením a ostatní je Dell s USB připojením a stejné nastane pro obě strany. Pomoci by bylo velmi oceňována. Díky, PC Spec: ASUS P5N-E SLI Motherboard Intel Core 2 Duo E6600 Procesor eVGA 8800GTS 320mb Superclocked 200gb Western Digital SATA pevný disk Pioneer (Hewlett Packard) IDE DVD-ROM, (převzato z starý počítač) Arctic Power 500W PSU |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Měli byste zkontrolovat asi v bios, možná to je deaktivována tam
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||
| |||
| Nemohu se dostat do nastavení BIOS, protože když klávesnice zvyklý reagovat lol. I've uvolnila CMOS RTC RAM bezvýsledně. |
|
| |||
| |||
| Citace:
![]() Musím být stále spí ![]() Má to zmínit při bootování bios co jste?
__________________ www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() |
|
| |||
| |||
| Lol žádnou starostí, no to neříká. Myslím, že počítač může být skutečně shazovat na boot obrazovce. Pokud tomu tak je, to má znamenat můj PSU není dostatečně silný, protože je trochu odfláknutý, nebo je to něco, co má souvislost s grafickou kartou? |
|
| |||
| |||
| Pokud bychom mohli zjistit, jaký typ bios běží, budeme mít možnost zjistit, co se pípnutí kód stojanech
__________________ www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() |
|
| |||
| |||
| Ovšem to by pomohlo, ale já jsem neměla tu stopu. Myslíte si myslíš, že by mohl být PSU zamykání nahoru, protože je to jen a jen 500W má 12V rating 18 ampérů, kde je to doporučeno alespoň 26 pro grafické karty? |
|
| |||
| |||
| Myslím, že po malé výzkumné BIOS je Cenu BIOS, takže můžete zkontrolovat pípnutí kód tady Pokud si myslíte, že to může být příčinou problému GPU, odinstalovat / odstranit z něj používat pro start na palubě mimo
|
| |||
| |||
| Díky za pomoc, ale můj signál kódu není tam lol. Je to jen jednoduché pípnutí, když jsem je zase on. Budu kupovat nový PSU a doufám, že je to, že to bylo příčinou problému. Díky opět za vaši pomoc. |