![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, έχω μόνο οικοδομηθεί μια νέα gaming εξέδρας, αλλά όταν πάω να ξεκινήστε το πηγαίνει κατευθείαν στο μενού εκκίνησης όταν έχω την επιλογή των πιεστικών DEL να εισέλθουν setup ή πατώντας TAB για την απεικόνιση του BIOS POST οθόνη. Ωστόσο, όταν πάω να πιέζει τίποτα δεν συμβαίνει τίποτα, αλλά το πληκτρολόγιο είναι φωτεινές, την έννοια συνδέεται σωστά. Αλλά, όπως ο σκληρός δίσκος δεν έχει OS φόρτωσή τους αυτή, δεν θα πρέπει να είναι το μήνυμα "Δεν ήταν δυνατή η φόρτωση του λειτουργικού συστήματος" ή κάτι περιγραφή; Επίσης, όταν φορτία μέχρι κάνει μια ενιαία beeping θόρυβος από τον υπολογιστή του ομιλητή, τι σημαίνει αυτό; Εγώ προσπάθησα με τη χρήση δύο πλήκτρα, ένα είναι Hewlett Packard από παλιό μου υπολογιστή με ένα PS / 2 σύνδεση και η άλλη είναι η Dell με σύνδεση USB και το ίδιο συμβαίνει και για τους δύο. Οποιαδήποτε βοήθεια θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκά δεκτή. Ευχαριστώ, PC Spec: ASUS P5N-E SLI Motherboard Intel Core 2 Duo E6600 Processor ΕΒΓΑ 8800GTS 320MB Superclocked Western Digital 200GB SATA Hard Drive Pioneer (Hewlett Packard) IDE DVD, (προέρχεται από παλιό υπολογιστή) Arctic Power 500W PSU |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα πρέπει να ελέγξετε κοντά στο BIOS, ίσως είναι απενεργοποιημένο εκεί
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
| Δεν μπορώ να το πάρετε στο BIOS setup αν και επειδή το πληκτρολόγιο συνηθίζει ανταποκριθεί lol. Έχω την απάλειψη CMOS RTC RAM για να μην χρησιμοποιήσει. |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
![]() Θα πρέπει να κοιμάται ακόμη ![]() Έχει αναφερθεί κατά την εκκίνηση του BIOS τι έχετε;
__________________ www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() |
|
| |||
| |||
| Lol μην ανησυχείτε, δεν δεν λέει. Νομίζω ότι ο υπολογιστής μπορεί να είναι πράγματι συντρίβεται στην οθόνη εκκίνησης. Αν είναι έτσι, μήπως σημαίνει PSU μου δεν είναι αρκετά ισχυρό, διότι είναι λίγο κολλώδης ή είναι κάτι να κάνει με την κάρτα γραφικών; |
|
| |||
| |||
| Αν μπορούσαμε να καταλάβουμε τι είδους βιογραφικά που εκτελείτε, θα μπορέσουμε να μάθουμε ποιο είναι το μπιπ κωδικός σημαίνει
__________________ www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() |
|
| |||
| |||
| Έτος αυτό θα βοηθήσει, αλλά δεν έχω ιδέα. Μήπως εκτιμούν ότι θα μπορούσε να είναι το PSU μέχρι κλείδωμα, γιατί είναι 500W μόνο και μόνο έχει ένα 12V βαθμολογία της 18ης amps όπου συνιστούνται για τουλάχιστον 26, για την κάρτα γραφικών; |
|
| |||
| |||
| Νομίζω ότι μετά από μια μικρή έρευνα το BIOS είναι Award Bios, έτσι ώστε να μπορείτε να ελέγξετε το μπιπ κωδικός εδώ Εάν νομίζετε ότι μπορεί να είναι η GPU που προκαλεί το πρόβλημα, απεγκαταστήστε / αφαιρέσετε ένα χρήση του πλοίου για την εκκίνηση στα ανοικτά των
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ για τη βοήθεια, αλλά μου μπιπ κώδικας δεν είναι εκεί lol. Είναι απλά ένα μόνο ηχητικό σήμα, όταν ανάβετε. Είμαι θα αγοράσει ένα νέο PSU και ελπίδα είναι ότι αυτό που προκαλεί το πρόβλημα. Ευχαριστώ και πάλι για τη βοήθειά σας. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πληκτρολόγιο Βασικά Pop Up & My Computer Keeps Κρεμαστά! | joannelzj | Laptops, Κινητά & PDA | 1 | 27 Αυγούστου 2009 08:03 |
| Computer πάγωσε. Τώρα δεν θα εκκίνησης. Δεν απάντησαν από Monitor | Mooney | Γενική Συζήτηση Hardware | 1 | 11 Ιουν 2009 07:57 |
| Μήλα "απάντηση στην Vista διαφημιστική καμπάνια | evilfantasy | Off Topic Συζήτηση | 20 | 22 Οκτ 2008 10:15 |
| Πληκτρολόγιο Διαμόρφωση - Εγκατάσταση Logitech Πληκτρολόγιο στα Windows | Computer Spec | Γενική Συζήτηση Hardware | 3 | 16η Μαΐου 2007 06:31 |
| Περίεργο απάντηση | kknight0506 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 12η Μαΐου 2007 06:10 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |