manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > General Hardware Chat

Register

Novo računalo, tipkovnica Nema odgovora!

Reply

Thread Tools
Old 30. Ruj 2007, 08:53
Novi član grupe

Default Novo računalo, tipkovnica Nema odgovora!

Hi there, sam upravo sagradio novu gaming spakirati, ali kad odem na start it up to ide ravno na boot izborniku gdje imam izbor pritiskom na DEL da unesete setup ili pritiskom na TAB prikazati BIOS POST ekrana.

Međutim, kada sam ići u press ništa ne događa se ništa, ali je tipkovnica lit up, značenje njegova povezana ispravno. Ali što je hard disk nema OS učita na njega, ne bi trebalo da ga prikazali poruku "Nije moguće učitati operativni sustav" ili nešto tog opisa?

Isto tako kada se učitava se čini jednom od buke beeping računala zvučnik, sto to znaci?

Pokušao sam koristeći dvije klavijature, jedan je Hewlett Packard iz moje staro računalo sa PS / 2 priključak, a drugi je Dell s USB priključkom i isto se događa za oboje. Bilo koji pomoć bi bilo mnogo poštovati.

Hvala,

PC Izvanred:
ASUS P5N-E SLI matične ploče
Intel Core 2 Duo E6600 Processor
eVGA 8800GTS 320MB Superclocked
Western Digital 200GB SATA Hard Drive
Pioneer (Hewlett Packard) IDE DVD pogon, (preuzeto iz starog računala)
Arktik Napajanje 500W PSU
Old 30. Ruj 2007, 09:26
Moderator / ica grupe

Trebali bi provjeriti okolo u BIOS-u, možda je tamo deaktiviran

My System: Nekih drugih ljubavnika!

Procesor (i):
E8500 E0@4.1Ghz (zaliha volts)
Matične ploče:
BIOSTAR TPower I45
RAM memorija:
4GB OCZ PC2-8500 Platinum
Grafička kartica (e):
X1950 Pro
Sound Card:
Tvrdi disk (i):
2
Optički pogon (e):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Hlađenje:
Big tajfun VX
Network / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (e):
ACER X223W 22 "widescreen 1680 × 105
Operacijski sustav (e):
Windows 7 64bit Ultimate
Old 30. Ruj 2007, 09:36
Novi član grupe

Ja ne mogu doći na BIOS setup jer iako tipkovnici navika odgovorite lol. I've briąe RTC CMOS RAM-a da nema na raspolaganju.
Old 30. Ruj 2007, 09:46
Moderator / ica grupe

Quote:
Originally Posted by Jimmy1405 View Post
Ja ne mogu doći na BIOS setup jer iako tipkovnici navika odgovorite lol. I've briąe RTC CMOS RAM-a da nema na raspolaganju.
lol, ispričavam se Ups
Moram spavati dalje

Da li to spomenuti kada BIOS booting što imate?

Old 30. Ruj 2007, 10:02
Novi član grupe

Lol ne brinite, no to ne kažem. Mislim da je računalo svibanj biti pad sustava na boot ekranu. Ako je to tako, to znači moje PSU nije dovoljno snažan, jer je malo ljepljiv ili je to nešto za napraviti sa grafičkom karticom?
Old 30. Ruj 2007, 10:11
Moderator / ica grupe

Ako nismo mogli shvatiti šta tip bios imate pokrenut ćemo moći saznati što je zvučni signal označava broj

Old 30. Ruj 2007, 10:26
Novi član grupe

Da bi to pomoći, ali nisam dobio trag. Da li bi se moglo računati na PSU zaključavanje gore, jer je samo 500W i ima samo jedan 12V rating od 18 pojačala, gdje se preporučuje za najmanje 26 za grafičke kartice?
Old 30. Ruj 2007, 10:46
Moderator / ica grupe

Mislim, nakon malo istraživanja vaš BIOS je Award BIOS-u, tako da možete provjeriti kod bip ovdje

Ako mislite da je svibanj biti GPU uzrok problema, deinstalirati / ukloniti jedan korištenje onboard to čizma isključivanje

Old 30. Ruj 2007, 10:57
Novi član grupe

Hvala za pomoć, ali moj bip broj ne postoji lol. To je samo jednom bip kad sam ga na. Im 'gonna kupite novu PSU i nada se da je uzrok problema. Hvala opet za vaša pomoć.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Key Keyboard & Pop Up My Computer vodi vješanje! joannelzj Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 1 27 kolovoz 2009 08:03
Computer smrznuti. Sada Won't Boot. Nema odgovora od Monitor Mooney General Hardware Chat 1 11. lipnja 2009 07:57
Jabuke 'odgovor na Vista oglasnu kampanju evilfantasy Off Topic Discussion 20 22. listopad 2008 10:15
Konfiguracija Keyboard - Keyboard Logitech Postavljanje u Windowsima Computer Izvanred General Hardware Chat 3 16. svibanj 2007 06:31
Weird odgovor kknight0506 Windows Operating Systems 1 12. svibanj 2007 06:10
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.