kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Általános fémáru Chat

Register

Új számítógép, billentyűzet Nincs válasz!

Reply

Téma eszközök
Old 30. Sep 2007, 08:53
Új tag Csoport

Default Új számítógép, billentyűzet Nincs válasz!

Helló, én most épül egy új szerencsejáték-viselet, de ha én megyek, hogy ki megy egyenesen a boot menü, ahol a választást sürgető DEL be setup vagy préselésen TAB megjelenítéséhez BIOS POST képernyőn.

Ugyanakkor, ha én megyek arra semmi nem történik semmi, de a billentyűzet világít ki, ami azt jelenti, hogy csatlakoztatva. De mint a merevlemez nincs OS terhelt rá, nem kell megjeleníteni, hogy az üzenettel: "Nem lehet betölteni az operációs rendszert", vagy valami, hogy a leírás?

Még akkor is, ha ez a terhelés teszi egy csipogó zaj a számítógép hangszóró, mit jelent ez?

Megpróbáltam két billentyűzet használatával, az egyik a Hewlett Packard a régi számítógépről egy PS / 2 kapcsolat, a másik pedig a Dell és az USB csatlakozó és ugyanaz történik mindkét. Akármi segít akar lenni nagyon méltányol.

Köszönöm,

PC Spec:
ASUS P5N-E SLI Alaplap
Intel Core 2 Duo E6600 processzor
eVGA 8800GTS 320MB Superclocked
Western Digital 200GB SATA merevlemez
Pioneer (Hewlett Packard) IDE DVD-meghajtó, (a régi számítógép)
Arctic Power 500W tápegység
Old 30. Sep 2007, 09:26
Moderátor Csoport

Meg kell vizsgálniuk körül a BIOS-ban, talán az, hogy ki van kapcsolva ott

My System: Néhány más lover!

Processzor (ok):
E8500 E0@4.1Ghz (raktáron volt)
Alaplap:
BIOSTAR TPower I45
RAM memória:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINA
Grafikus kártya (k):
X1950 Pro
Hangkártya:
Merevlemez (ek):
2
Optikai meghajtó (k):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / tápegység:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Hűtés:
Big Typhoon VX
Hálózat / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (ok):
ACER X223W 22 "Widescreen 1680 x 105
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 30. Sep 2007, 09:36
Új tag Csoport

Nem tudok rá a BIOS, mert bár a billentyűzet szokott reagálni lol. Én már eltávolították a CMOS RTC RAM mindhiába.
Old 30. Sep 2007, 09:46
Moderátor Csoport

Idézet:
Originally Posted by Jimmy1405 View Post
Nem tudok rá a BIOS, mert bár a billentyűzet szokott reagálni lol. Én már eltávolították a CMOS RTC RAM mindhiába.
lol, bocs oops
Azt kell még alszik

És nem beszélve, ha indításkor milyen BIOS van?

Old 30. Sep 2007, 10:02
Új tag Csoport

Lol nincs gond, no meg nem mondja. Úgy gondolom, hogy a számítógép valóban összeomlik a boot képernyő. Ha ez így van, nem jelenti az én tápegység nem elég erős, mert ez egy kicsit szakadt, vagy valami köze van a grafikus kártya?
Old 30. Sep 2007, 10:11
Moderátor Csoport

Ha sikerült kitalálni, hogy milyen bios futtatja, akkor képes lesz arra, hogy kiderüljön, milyen bip kód jelentése

Old 30. Sep 2007, 10:26
Új tag Csoport

Igen ez segít, de még nem kapott egy nyomot. Mit gondol, hogy lehetne a tápegység zár ki, mert csak 500W, és csak egy 12V névleges 18 amper, ahol ez ajánlott, legalább 26 a grafikus kártya?
Old 30. Sep 2007, 10:46
Moderátor Csoport

Azt hiszem, egy kis kutatást a BIOS egy Award BIOS, így ellenőrizni bip-kód itt

Ha úgy gondolja, ez lehet a GPU okozza a problémát, uninstall / eltávolítani egy használja a fedélzeten boot le

Old 30. Sep 2007, 10:57
Új tag Csoport

Köszönöm a segítséget, de bip kód nem létezik lol. Ez csak egy sípoló mikor kapcsolja be. Fogok vásárolni egy új tápegység és a remény, hogy, hogy ez okozza a problémát. Köszönöm a segítséget.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Keyboard Key Pop Up & My Computer Keeps Hanging! joannelzj Laptopok, PDA-k & Mobiles 1 Augusztus 27, 2009 08:03
Számítógép megdermedt. Most Won't Boot. Nem válaszol a monitor Mooney Általános fémáru Chat 1 11. június 2009 07:57
Alma "választ a Vista hirdetési kampány evilfantasy Off Topic Discussion 20 22. október 2008 10:15
Billentyűzet Konfiguráció - Logitech billentyűzet beállítása a Windows Számítógép-Spec Általános fémáru Chat 3 16. május 2007 06:31
Furcsa válasz kknight0506 A Windows operációs rendszerek 1 12. május 2007 06:10
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.