![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Helló, én most épül egy új szerencsejáték-viselet, de ha én megyek, hogy ki megy egyenesen a boot menü, ahol a választást sürgető DEL be setup vagy préselésen TAB megjelenítéséhez BIOS POST képernyőn. Ugyanakkor, ha én megyek arra semmi nem történik semmi, de a billentyűzet világít ki, ami azt jelenti, hogy csatlakoztatva. De mint a merevlemez nincs OS terhelt rá, nem kell megjeleníteni, hogy az üzenettel: "Nem lehet betölteni az operációs rendszert", vagy valami, hogy a leírás? Még akkor is, ha ez a terhelés teszi egy csipogó zaj a számítógép hangszóró, mit jelent ez? Megpróbáltam két billentyűzet használatával, az egyik a Hewlett Packard a régi számítógépről egy PS / 2 kapcsolat, a másik pedig a Dell és az USB csatlakozó és ugyanaz történik mindkét. Akármi segít akar lenni nagyon méltányol. Köszönöm, PC Spec: ASUS P5N-E SLI Alaplap Intel Core 2 Duo E6600 processzor eVGA 8800GTS 320MB Superclocked Western Digital 200GB SATA merevlemez Pioneer (Hewlett Packard) IDE DVD-meghajtó, (a régi számítógép) Arctic Power 500W tápegység |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Meg kell vizsgálniuk körül a BIOS-ban, talán az, hogy ki van kapcsolva ott
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| |||
| |||
| Nem tudok rá a BIOS, mert bár a billentyűzet szokott reagálni lol. Én már eltávolították a CMOS RTC RAM mindhiába. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
![]() Azt kell még alszik ![]() És nem beszélve, ha indításkor milyen BIOS van?
__________________ www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() |
|
| |||
| |||
| Lol nincs gond, no meg nem mondja. Úgy gondolom, hogy a számítógép valóban összeomlik a boot képernyő. Ha ez így van, nem jelenti az én tápegység nem elég erős, mert ez egy kicsit szakadt, vagy valami köze van a grafikus kártya? |
|
| |||
| |||
| Ha sikerült kitalálni, hogy milyen bios futtatja, akkor képes lesz arra, hogy kiderüljön, milyen bip kód jelentése
__________________ www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() |
|
| |||
| |||
| Igen ez segít, de még nem kapott egy nyomot. Mit gondol, hogy lehetne a tápegység zár ki, mert csak 500W, és csak egy 12V névleges 18 amper, ahol ez ajánlott, legalább 26 a grafikus kártya? |
|
| |||
| |||
| Azt hiszem, egy kis kutatást a BIOS egy Award BIOS, így ellenőrizni bip-kód itt Ha úgy gondolja, ez lehet a GPU okozza a problémát, uninstall / eltávolítani egy használja a fedélzeten boot le
|
| |||
| |||
| Köszönöm a segítséget, de bip kód nem létezik lol. Ez csak egy sípoló mikor kapcsolja be. Fogok vásárolni egy új tápegység és a remény, hogy, hogy ez okozza a problémát. Köszönöm a segítséget. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Keyboard Key Pop Up & My Computer Keeps Hanging! | joannelzj | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 1 | Augusztus 27, 2009 08:03 |
| Számítógép megdermedt. Most Won't Boot. Nem válaszol a monitor | Mooney | Általános fémáru Chat | 1 | 11. június 2009 07:57 |
| Alma "választ a Vista hirdetési kampány | evilfantasy | Off Topic Discussion | 20 | 22. október 2008 10:15 |
| Billentyűzet Konfiguráció - Logitech billentyűzet beállítása a Windows | Számítógép-Spec | Általános fémáru Chat | 3 | 16. május 2007 06:31 |
| Furcsa válasz | kknight0506 | A Windows operációs rendszerek | 1 | 12. május 2007 06:10 |
| Téma eszközök | |
| |