פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > כללי חומרה צ 'אט

Register

מחשב חדש, אין מקלדת בתשובה!

Reply

שרשרת כלים
Old 30 ספטמבר 2007, 08:53
קבוצת חברות חדשות

Default מחשב חדש, אין מקלדת בתשובה!

שלום לך, יש לי רק בנוי המשחקים תלבושת חדשה, אך כאשר אני הולך להתחיל את זה זה הולך ישר אל תפריט האתחול איפה יש לי את הבחירה הקשה על DEL כדי להזין את תוכנית ההתקנה ולחץ על מקש TAB או להציג POST מסך ה-BIOS.

עם זאת, כאשר אני הולך ללחוץ על שום דבר לא קורה שום דבר, אבל הוא מואר על המקלדת, המשמעות שלו מחובר כראוי. אבל כמו הכונן הקשיח אין מערכת הפעלה על גבי זה נטען, זה לא אמור להציג את ההודעה "אין אפשרות לטעון את מערכת ההפעלה" או משהו, כי תיאור?

כמו כן, כאשר הוא טוען את זה גורם יחיד beeping רעש מהמחשב של שפת אם, מה זה אומר?

ניסיתי באמצעות שתי מקלדות, אחת היא Hewlett Packard מן המחשב הישן שלי עם PS / 2 חיבור והשני הוא של Dell, עם חיבור USB ואותו מתרחשת עבור שניהם. עזרה יהיה מאוד מוערך.

תודה,

Spec-PC:
ASUS P5N-E SLI לוח האם
Intel Core 2 Duo E6600 מעבד
eVGA 8800GTS 320MB Superclocked
Western Digital 200GB SATA Hard Drive
חלוץ (Hewlett Packard) IDE-DVD (נלקח מתוך המחשב הישן)
הארקטי כוח 500W PSU
Old 30 ספטמבר 2007, 09:26
מנהל קבוצת

אתה צריך לבדוק בערך ב-BIOS, אולי זה מנוטרל שם

המערכת שלי: מאהב אחר!

מעבד (ים):
E8500 E0@4.1Ghz (stock volts)
לוח האם:
BIOSTAR TPower I45
זיכרון RAM:
4GB OCZ PC2-8500 פלטינה
כרטיס מסך (S):
X1950 Pro
כרטיס קול:
Hard Drive (s):
2
כונן אופטי (S):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Cooling:
ביג טיפון VX
רשת / אינטרנט:
מקהלה / NTL 20MB
צג (S):
Acer X223W 22 "WIDESCREEN 1680 × 105
מערכת הפעלה (S):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 30 ספטמבר 2007, 09:36
קבוצת חברות חדשות

אני לא יכול לקבל את ה-BIOS עלה, כי גם אם תוכנית ההתקנה של המקלדת wont להגיב LOL. ביצעתי את מבוער CMOS RTC RAM ללא הועיל.
Old 30 ספטמבר 2007, 09:46
מנהל קבוצת

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Jimmy1405 View Post
אני לא יכול לקבל את ה-BIOS עלה, כי גם אם תוכנית ההתקנה של המקלדת wont להגיב LOL. ביצעתי את מבוער CMOS RTC RAM ללא הועיל.
LOL, אופס סליחה
אני עדיין חייב להיות ישן

האם יש להזכיר כאשר באתחול BIOS מה יש לך?

Old 30 ספטמבר 2007, 10:02
קבוצת חברות חדשות

Lol אל דאגה, לא זה לא אומר. אני חושב על המחשב בפועל עשויות להיות crashing על מסך האתחול. אם זה כך, האם זה אומר PSU שלי אינו חזק מספיק, כי הוא קצת מרושל או שזה משהו לעשות עם כרטיס המסך?
Old 30 ספטמבר 2007, 10:11
מנהל קבוצת

אם אנו יכולים להבין איזה סוג של ה-BIOS אתה מפעיל, נוכל לגלות מה הביפ קוד משמעו

Old 30 ספטמבר 2007, 10:26
קבוצת חברות חדשות

כן זה יעזור אבל אין לי מושג. האם אתה יכול לחשוב על להיות נעילה PSU למעלה, כי זה רק 500W ורק 12V יש דירוג של 18 amps בה המומלץ לפחות 26 עבור כרטיס המסך?
Old 30 ספטמבר 2007, 10:46
מנהל קבוצת

אני חושב לאחר מחקר קצת את ה-BIOS הוא Award BIOS, אז אתה יכול לבדוק את הקוד הביפ כאן

אם אתה חושב שזה עלול להיות הגורם לבעיה GPU, הסר / להסיר זאת להשתמש onboard אתחול הנחה של

Old 30 ספטמבר 2007, 10:57
קבוצת חברות חדשות

תודה על העזרה שלי אבל הוא לא הביפ הקוד על שם LOL. זוהי רק אחת הביפ כשאני הפעל אותה. אני הולך לקנות חדש PSU ומקווים שזה שזה גורם לבעיה. שוב תודה על העזרה.
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
לוח מקשים מפתח pop up & תליית שומר על המחשב שלי! joannelzj מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs 1 27 אוגוסט 2009 08:03
Froze המחשב. כעת, האם לא אתחול. אין תגובה מ צג Mooney כללי חומרה צ 'אט 1 11th יוני 2009 07:57
תפוחים 'בתגובה את מסע הפרסום Vista evilfantasy דיון Off topic 20 22 אוקטובר 2008 10:15
תצורת מקלדת - Logitech התקנת לוח מקשים ב-Windows מחשב Spec כללי חומרה צ 'אט 3 16th May 2007 06:31
מוזר בתשובה kknight0506 מערכות ההפעלה Windows 1 -12 במאי 2007 06:10
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.