![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Sveiki, aš ką tik pastatė naują žaidimų platformą, tačiau kai aš einu į jį paleisti iki jo eina tiesiai į boot meniu, kur aš spaudimo DEL įvesti nustatymus, arba paspausdami klavišą TAB, kad būtų rodomas BIOS POST screen pasirinkimas. Tačiau, kai aš einu į spaudos nieko nieko neįvyksta, bet ir klaviatūra yra apšviesti viršų, kaip apibrėžta jos tinkamai prijungtas. Bet kaip kietajame diske nėra OS pakrauti į jį, neturėtų jis rodomas pranešimas "Nepavyko įkelti operacinę sistemą" ar ką nors iš to aprašymo? Be to, kai jis krovinius iki jis tampa vienu garso signalų triukšmo iš kompiuterio garsiakalbis, ką tai reiškia? Aš išbandžiau, naudojant dvi klaviatūros, vienas iš "Hewlett Packard" iš savo seno kompiuterio su PS / 2 jungtį ir kitas su USB jungtimi "Dell" ir tuo pačiu įvyksta tiek. Any help būtų labai dėkingi. Ačiū, PC specifikacijas: ASUS P5N-E SLI Intel Core 2 Duo E6600 CPU EVGA 8800GTS 320MB Superclocked Western Digital 200GB SATA Hard Drive Pioneer (Hewlett Packard) IDE DVD-ROM, (paimta iš seno kompiuterio) Arkties galia 500W PSU |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Turėtumėte patikrinti aplink BIOS, gal jis yra išjungiamas ten
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| |||
| |||
| Aš negaliu patekti į BIOS, nors dėl klaviatūros įprotis reaguoti lol. Aš pašalinta CMOS RTC RAM jokios naudos. |
|
| |||
| |||
| Citata:
![]() Aš turiu dar miega ![]() Ar paminėti Paleidus ką BIOS turite?
__________________ www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() |
|
| |||
| |||
| Lol be rūpesčių, be to neteigia. Manau, kad kompiuteris iš tikrųjų gali būti kritimo ant Boot Screen. Jei taip, tai reiškia, kad mano PSU nėra pakankamai galinga, nes ji yra šiek tiek lipnus, ar tai kaip nors susiję su grafikos plokštę? |
|
| |||
| |||
| Jei mes galime išsiaiškinti, kokios rūšies BIOS dirbate, mes galėsime sužinoti, ką beep kodas stendai
__________________ www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() |
|
| |||
| |||
| Taip tai padėtų, bet aš ne got a clue. Ar manote, kad galima tikėtis PSU fiksavimo iki, nes ji tik 500W ir turi tik 12V reitingas 18 amperų, jei tai rekomenduojama už graphics card 26 bent? |
|
| |||
| |||
| Manau, kad po truputį tyrimų savo BIOS Award BIOS, kad būtų galima patikrinti beep kodas čia Jei manote, kad tai gali būti GPU sukelia problemą, pašalinkite / Pašalinti ją naudoti laive įkelti nutraukimas
|
| |||
| |||
| Ačiū už pagalbą, bet mano beep kodas yra ne ten lol. Tai tik vienas pyptelėjimas, kai aš ją įjungti. I'm gonna pirkti naują PSU ir tikimės, kad tai, kad tai sukelia problemų. Thanks again for your help. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Klaviatūros klavišą Pop Up & Mano kompiuteris keeps hanging! | joannelzj | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 1 | Rugpjūtis 27, 2009 08:03 |
| Kompiuterių užšaldė. Dabar bus ne boot. Ne nuo monitoriaus atsako | Mooney | General Hardware Chat | 1 | Birželis 11, 2009 07:57 |
| Obuoliai "atsako į Vista reklamos kampanija | evilfantasy | Off Topic Discussion | 20 | 22 spalis 2008 10:15 |
| Keyboard Configuration - Parametrai Logitech Keyboard Windows | Kompiuterių Spec | General Hardware Chat | 3 | Gegužė 16, 2007 06:31 |
| Keista reakcija | kknight0506 | Windows "operacinės sistemos | 1 | Gegužė 12, 2007 06:10 |
| Temos įrankiai | |
| |