![]() |
|
| |||
| |||
| Sveiki, es tikko uzbūvēta jauna spēļu platformu, bet kad es eju, lai sāktu to līdz tas nonāk tieši uz boot menu, kur man ir izvēle, nospiežot DEL, lai ievadītu setup vai nospiežot taustiņu TAB, lai parādītu BIOS POST screen. Tomēr, ja es dodos uz preses neko nekas nenotiek, bet klaviatūras ir izgaismots, tādējādi tās pareizi savienots. Bet kā cietā diska nav OS iekrauj tā, nevajadzētu to parādīt ziņojumu "Nevar ielādēt operētājsistēmu" vai kaut ko no šo aprakstu? Arī tad, ja slodze līdz tas padara vienu skaņas troksnis no datora skaļruni, ko tas nozīmē? Es esmu mēģinājis, izmantojot divas klaviatūras, viens Hewlett Packard no mans vecais dators ar PS / 2 savienojums un otrs ir Dell ar USB savienojumu un pats vērojams attiecībā uz abiem. Any help, būtu ļoti appreciated. Pateicība, PC spec: ASUS P5N-E SLI Motherboard Intel Core 2 DUO E6600 Processor eVGA 8800GTS 320MB Superclocked 200GB Western Digital SATA Hard Drive Pioneer (Hewlett Packard) IDE DVD disks (ņemts no vecā datora) Arktisks Power 500W PSU |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jums jāpārbauda ap BIOS, varbūt tā ir atslēgts tur
|
| |||
| |||
| Es nevaru saņemt uz BIOS setup gan tāpēc, tastatūra paradis atbildēt lol. Esmu noskaidroti CMOS RTC RAM veltīgi. |
|
| |||
| |||
| Quote:
![]() Man jābūt miegā vēl ![]() Vai tas norāda, kad booting to bios jums ir?
__________________ www.Trade4Free.ie Reālas briesmas, nav tas, ka datori būs jāsāk domāt tāpat kā vīrieši, bet vīrieši sāks domāt datoriem. Ja nepastāv iespēja, ka nevar izvēlēties! ![]() |
|
| |||
| |||
| Lol ne rūpes, ne tas nav teikts. Es domāju, ka dators var faktiski crashing par boot ekrānam. Ja tas tā ir, tas ir mans PSU nav pietiekami spēcīga, jo tas ir mazliet lipīgs vai tas kaut ko darīt ar grafikas karti? |
|
| |||
| |||
| Ja mēs varētu izdomāt, kāda veida bios jūs izmantojat, mums būs iespēja uzzināt, ko beep kodu apzīmē
__________________ www.Trade4Free.ie Reālas briesmas, nav tas, ka datori būs jāsāk domāt tāpat kā vīrieši, bet vīrieši sāks domāt datoriem. Ja nepastāv iespēja, ka nevar izvēlēties! ![]() |
|
| |||
| |||
| Jā tas varētu palīdzēt, bet man nav ieguvuši pavediens. Vai jūs rēķināties tas varētu būt PSU atslēga uz augšu, jo tas ir tikai 500W un ir tikai 12V reitingu 18 ampēriem, ja tas ir ieteicams vismaz 26 grafikas karti? |
|
| |||
| |||
| Es domāju, ka pēc tam, maz pētījumu Jūsu BIOS ir Award BIOS, lai jūs varētu pārbaudīt beep code šeit Ja Jūs domājat, ka tā var būt GPU rada problēmu, atinstalēt / noņemt tās borta izmantot boot atslēgšanas
|
| |||
| |||
| Paldies par palīdzību, bet mans beep kods nav tur lol. Tas ir tikai viens pīkstiens, kad es to ieslēgtu. I'm gonna nopirkt jaunu PSU un ceru, ka tas, ka radīja problēmu. Thanks again for your help. |
![]() |
|
| Bookmarks |