![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi there, I właśnie zbudował nową platformę do gier, ale kiedy idę do rozpoczęcia jej to idzie prosto do menu startowe, gdzie mam wybór naciskając DEL, aby wprowadzić konfiguracji lub naciskając TAB, aby wyświetlić ekran POST BIOS-u. Jednak, kiedy idę do prasy niczego nic się nie dzieje, ale klawiatura świeci się, co oznacza, że jej właściwie podłączony. Ale jak dysk twardy nie ma OS wgrane do niego, nie powinien on wyświetlić komunikat "Nie można załadować system operacyjny lub coś z tego opisu? Również, gdy ładuje się ona sprawia, że pojedynczy sygnał hałasu z głośników komputera, co to znaczy? Mam wypróbowany przy użyciu dwóch klawiatur, jedno jest Hewlett Packard z mojego starego komputera z PS / 2 i inne połączenie jest Dell z USB i pojawia się ten sam dla obu stron. Każda pomoc będzie greatly appreciated. Dzięki, PC Spec: ASUS P5N-E SLI Motherboard Intel Core 2 Duo E6600 Procesor eVGA 8800GTS 320MB Superclocked Western Digital 200 GB SATA Hard Drive Pioneer (Hewlett Packard) IDE DVD (zaczerpnięte z starego komputera) Arctic Power 500W PSU |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Należy sprawdzić się w BIOS, to może nie jest wyłączona w
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
| |||
| |||
| Nie mogę się dostać na BIOS, choć ze względu na klawiaturze wont odpowiedzieć lol. I've rozliczyła CMOS RTC RAM nie skorzystać. |
|
| |||
| |||
| Cytat:
![]() I muszą być nadal asleep ![]() Czy wspomnieć przy ładowaniu systemu BIOS, co masz?
__________________ www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() |
|
| |||
| |||
| Lol no worries, no nie powiem. Myślę, że komputer może być rzeczywiście awaria bootowania ekran. Jeśli tak jest, to znaczy, że moje PSU nie jest słaba, ponieważ jest trochę przyczepny czy też coś zrobić z kartą graficzną? |
|
| |||
| |||
| Jeśli będziemy mogli dowiedzieć się jaki rodzaj BIOS jest zainstalowana, będziemy w stanie dowiedzieć się, jakie sygnale kodu oznacza
__________________ www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() |
|
| |||
| |||
| Tak to pomóc, ale nie dostałem clue. Czy można liczyć to może być PSU blokowania się, bo to tylko 500W i ma tylko 12V rating 18 amperów, gdzie jest to zalecane przez co najmniej 26 dla karty graficznej? |
|
| |||
| |||
| Myślę, że po trochę badań BIOS jest AWARD BIOS, więc możesz sprawdzić sygnał kod tu Jeśli uważasz, że to może być przyczyną problemu GPU, odinstaluj / usuń go używać na pokładzie, aby uruchomić wyłączone z
|
| |||
| |||
| Dzięki za pomoc, ale mój sygnał kodu nie ma na nie lol. It's just a pojedynczy sygnał dźwiękowy, kiedy go włączyć. I'm gonna kupić nowe PSU i nadziei, że to było przyczyną problemu. Jeszcze raz dziękujemy za pomoc. |
![]() |
|
| Zakładki |